Salton Mini Køleskab fejlfinding

February 25

Salton Mini Køleskab fejlfinding

Salton er et hjem og køkken appliance mærke, der gør en række små køleskabe og vin kølere til at holde drikkevarer eller små mængder af mad cool. Fejlfinding af problemer starter eller kører din mini køleskab har potentiale til at spare dig penge, hvis du formår at løse problemet og forhindre, at behovet for en udskiftning eller reparationer. Tekniske spørgsmål skyldes som regel problemer med den køleskab termostat, den måde køleskabet bruges eller dens placering i dit hjem.

Instruktioner

•Følg netledningen fra bagsiden af køleskabet outlet hvis apparatet er helt afvisende. Fjerner netledningen fra enhver multi stik adaptere eller udvidelse ledninger og stik apparatet direkte til stikkontakten. Sørg for, at stikkontakten er tændt, hvis det er muligt, og sørge for alle de sikringer og afbrydere i dit hjem fungerer korrekt; Du kan mærke andre elektronik i nærheden stop i orden hvis en sikring eller hammerens er udløst.

•Kontrollér termostaten ringe inde i køleskabet er slået højt op nok til dine behov. Du kan have slået termostaten når apparatet ikke var nødvendige og glemt at slå det op eller jogged skiven under indlæsning af mad eller drikkevarer i køleskabet. Termostats laveste indstillinger giver lidt eller ingen køling; Drej skiven til midterste indstilling og gøre det muligt 24 timer i køleskabet til at køle ned.

•Forbind-tror den køleskab placering hvis det er tæt på en kilde til varme som en radiator, ovn eller tørretumbler; varme, der produceres fra de andre apparater kunne være at reducere den mini køleskab evne til at køle ordentligt. Sikre mindst fire inches af plads til luftcirkulation på alle sider af apparatet, herunder ryggen. Din Salton mini køleskab bør ideelt placeret i et køligt, godt ventileret område.

•Apparatet rense din Salton mini køleskab, hvis du bemærker en drop-off i ydeevne; beskidte døren sæler eller støv på bagsiden af køleskabet kan forårsage apparat at blive mindre effektiv. Tørre døren sæler og dørramme ned med sæbevand klud, rengøring væk eventuelle madrester eller gule pletter. Børst støvet af bagsiden af køleskabet og vakuum op resterne. En ren, godt placeret køleskab bør cool mad eller drikke mere effektivt.

•Tag nogle mad eller drikke ud af køleskabet hvis det er især fuld. Det fristende for at pakke køleskab fyldt med drikkevarer, når du er underholdende, men du kan blokere for de interne ventilationskanaler og reducere de apparatet køle evne. Brug en isspand, cool-box eller et andet køleskab hvis du skal holde et stort antal drikkevarer cool.

•Tag køleskabet og vente fem minutter, hvis motoren ikke vil køre; en mindre indre fejl eller overophedning kunne have forårsaget apparat til cut-out. Tilslut igen strømmen og lytte til den motor kører. Motoren kan køre i længere tid end normalt efter magt er restaureret for at reducere den øgede temperatur forårsaget af at have magten.

•Kontrollér, at køleskabet er ikke i "Manuel afrimning" tilstand. Salton mini køleskabe smelte ikke is fra deres kondensator spoler automatisk og skal angives til "Afrimning" Når isen begynder at opbygge. Sikre "Afrimning"-knappen ikke er aktiveret, hvis monteret, og sørg for, at termostaten er fra "Afrimning" holdning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com