Saltvand omvendt osmose anlæg

October 26

Saltvand omvendt osmose anlæg

Med behov for vand stiger med vækst i befolkningen, blive metoder til at levere ren, drikkevand vand billigt en førsteklasses bekymring. Omvendt osmose, en metode, der fjerner salt fra vand ved hjælp af en permeabel membran, er en naturlig løsning for urban kystsamfund. Saltvand omvendt-osmose anlæg, også kaldet desalinization planter, er i øjeblikket i brug i mange områder af verden.

Hvad er saltvand omvendt osmose?

Omvendt osmose er en vand-filtrering teknik, der blev udviklet for 40 år siden som en simpel metode til at rense vand. Det grundlæggende princip om omvendt osmose bruger den naturlige tilbøjelighed af vand til at migrere fra en svagere saltopløsning til en stærkere og vender det. at flytte vand fra den stærkere havvand løsning til mindre-saltvand løsning. Teknikker og udstyr gradvist forbedret i årenes løb at gøre det en effektiv og billig måde at behandle vand for mange samfund hvor saltvand er let tilgængelige.

Hvordan omvendt osmose arbejde?

Den grundlæggende metode, osmose, bruger en semipermeabel membran til at udligne saltindholdet i to tanke vand, der ikke salt og andre saltvandet. Salt er et store molekyle, der er filtreret let af denne membran. Mineralske molekyler er også store og kan filtreres ud af vandet. Omvendt osmose bruger elektricitet til at presse vandet og skubbe det gennem filteret mekanisk, forlader den salt- og mineral indhold på den ene side af membranen, mens rent vand er tilbage på anden siden.

Omvendt osmose Desalinization planter

Saltvand omvendt-osmose anlæg er i drift i mange lande rundt om i verden, herunder USA, Saudi-Arabien, Irak, Indien, Kina, Algeriet og Australien, ifølge April 2011 San Diego World Trade Center betænkning af Andreas stegt. I USA er saltvand omvendt-osmose anlæg i drift i Florida, Californien og Texas.

Fordele af saltvand omvendt osmose anlæg

Saltvand omvendt-osmose er ofte den mest omkostningseffektive måde at behandle vand til Fællesskaber langs kyster, afhængigt af tilgængeligheden af andre ground vandkilder og hvor langt vandet skal være PEB skal forsyne byen. Omkostningerne er endnu lavere, når planterne er i umiddelbar nærhed af kraftværker, der leverer el til processen. Saltvand omvendt osmose bruger en relativt simpel teknologi til at fjerne salt fra vand. Der findes en række forskellige filtreringsindstillinger til varierende behov. Udstyr og teknisk viden til at gennemføre det er alment tilgængelig i hele verden.

Ulemper af saltvand omvendt osmose anlæg

Saltvand omvendt-osmose anlæg kræver betydelige indledende investeringer. Udgifterne til elektricitet, membran udskiftning og uddannet personale kan også være uoverkommelig for små samfund. Den indkommende vand muligvis forbehandling til at fjerne partikler, der forårsager forringelse af filtrering membraner. Også, en betydelig mængde af reservedele skal opbevares på lageret til at holde planter kører kontinuerligt, ifølge Organisationen af amerikanske stater hjemmeside.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com