Saltvand swimmingpool fordele

March 27

Saltvand swimmingpool fordele

Flere og flere mennesker at dreje væk fra den traditionelle ferskvandspool og kommer med et saltvands system. Selv om indledende installationsomkostninger kan være højere, er der mange fordele ved at bruge saltvand.

Fordele

På grund af den relative manglende klor fundet i saltvand pools i forhold til ferskvand, er saltvand pool systemer mindre barske på huden, tøj og øjne.

Vedligeholdelse

Fordi saltvand systemer er udstyret med en klor generator, håndteres de fleste rensning og behandling af vandet automatisk. Dette er ikke tilfældet for en ferskvand system, som skal være chokeret lejlighedsvis og ofte er behandlet med forskellige kemikalier.

Omkostninger

Opfyldning af chlorinators i ferskvandspool systemer er dyre, over $50 hver gang. Fordi der er ingen grund til konstant fornyelse saltvands-swimmingpool med klor, er disse omkostninger skåret ud helt. I år tilføje disse besparelser til betydelige mængder.

Opbevaring

På grund af manglende vedligeholdelse kræves, er der lidt nødt til at finde plads til at rumme kemikalier ud over ekstra pool behandling udstyr med saltvands-swimmingpool.

Farer

Klor er ikke kun farlige kemiske involveret i pool behandling. Andre kemikalier som algedræbende og stabilisatorer er meget farligt at håndtere og resultere i tusindvis af ture til skadestuer hvert år. En saltvand system eliminerer behovet for at bruge disse kemikalier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com