Sammenlign bærbar klimaanlæg

July 6

Bærbare luftkonditioneringsaggregater sidde inde i hjemmet med en slange til udluftning til fri. Enheden køler værelse for at gøre det mere behageligt. En bærbar klimaanlægget cool ikke altid samt et vindue enhed, så udvælgelsesprocessen er nøglen til at købe en bærbar AC-enhed, der passer til dit værelse og køling behov.

Britisk termisk enheder

Britisk termisk enhed rating angiver køle evne til bærbar klimaanlægget. En højere Btu er bedre i stand til at afkøle en større plads, men hvis enheden er for stor til rum du kan ende med en fugtig følelse. Du har brug for en højere Btu rating på en bærbar klimaanlægget end du ville brug for i et vindue air conditioner til at håndtere de samme størrelse værelse. Emballage af enhederne, der angiver de firkantede optagelser af det rum, der fungerer bedst for denne størrelse. Hvis du bor i et varmt klima eller køling en solrig værelse, overveje en højere Btu at holde trit med efterspørgslen.

Kontrol

Sammenlign kontrolelementerne på hver bærbar klimaanlæg til at kigge efter forskellige funktioner. Nogle enheder tilbyde digitale skærme i stedet for grundlæggende drejeknapper for mere præcis kontrol. Timere er også en mulig funktion. Brugervenligheden af kontrolelementerne hjælper dig med at træffe beslutningen om hvilken enhed til at købe. Hvis Gulvmodeller er til rådighed, afprøve kontrollerne for at se, hvordan de arbejder.

Air Flow

De bærbare enheder producere mindre luft flow end deres vindue kolleger så evnen til at justere luftstrømmen, som det frembringer er nøglen. En enhed, der dirigerer afkølet luft ind i flere retninger køler bedre værelse. En anden mulighed er justerbar ventilationskanaler eller en oscillerende funktion til at holde den afkølet luft flyder rundt i lokalet.

Udluftning System

En bærbar klimaanlægget omfatter en slange for at lufte den varme luft udendørs. Kontroller, at enheden indeholder slanger og adapter enhed til at vedhæfte i vinduet for at holde slange. Længden af slangen er designet til at gøre enheden fungerer effektivt, så du ikke vil kunne ændre det. Sammenlign slange længder for flere placeringsindstillinger. Nogle modeller tilbyder en anden slange eller et andet system til at slippe af med vandet produceret af aircondition-enhed. Dette sparer du tid og fjerner savn hen til manuelt dræne vandet.

Bekvemmelighed

Overførsel af aircondition-enheder er ikke så fleksibel, som du måske tror. Kravene til udluftning betyde, enheden skal være tæt nok til et vindue til slangen til at nå. Du er også begrænset til værelser med et vindue udstødning kit, så du er i stand til at udlufte klimaanlægget. Hvis du planlægger at bruge air conditionere enhed i forskellige værelser, kontrollere vægten af maskinen. Hjulene på bunden og et håndtag på toppen giver mulighed for lettere bevægelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com