Sammenligne teknikker for Reglazing badekar

February 2

Sammenligne teknikker for Reglazing badekar

Ældre badekar udvikler ofte slidt, ridset eller beskadiget finish. Nogle boligejere tror, den eneste løsning er at få en ny badekar. Men reglazing kan hjælpe dig forynge din gamle badekar uden bekostning og besvær med at installere et nyt armatur. Flere badekar reglazing teknikker er til rådighed.

Akryl

Akryl emalje arbejde godt at dukke op igen mange badekar typer, herunder akryl bøtter, støbejern eller stål baljer og finish lag over glasfiber bøtter. For at refinish med akryl, skal installatører først etch i karret overflade ved hjælp af en Radering løsning, ligesom flussyre. Denne løsning giver akryl til obligation effektivt med karbad. Dette materiale bør sprayes på af en professionel til at opnå en glat overflade og holder ikke godt til slibende rensemidler. Akryl emalje har tendens til at ridse nemt og kræver omhyggelig rensning.

Glasfiber og Polyester

Glasfiber kan bruges til at udfylde dybe ridser i støbejern bøtter og reglaze glasfiber badekar. En fuld glasfiber badekar lakering job kræver en øverste lag af gelcoat, en pigmenteret polyester harpiks, der beskytter glasfiber, selv fra skader. Ligesom akryl emalje virker dette materiale bedst når professionelt sprøjtet på karret. Gelcoat er også tilbøjelige til at ridser. Reparere ridser i eksisterende gel-belagte bøtter af mekanisk ætsning overfladen med fine sandkorn sandpapir og rense det med acetone. Afslutningsvis polering med en gnide sammensatte.

Urethanes

Urethan reglazing systemer har været omkring længere end nogle andre teknikker og arbejde godt at bevare glans og modstå påvirkninger. Ligesom polyester og akryl harpiks anvendes de ved hjælp af en sprøjteteknik. I modsætning til disse materialer helbrede urethan belægning ikke kemisk. I stedet, de kræver anvendelse af UV-lys til at hærde. Dette krav betyder urethan belægninger skal anvendes af en professionel.

Porcelæn

Gamle støbejern eller stål baljer med en porcelæn emalje belægning kan være refinished med nye porcelæn. Denne teknik kræver sandblæsning den gamle finish off karret og anvende en ny emalje belægning og bagning ved en høj temperatur. Denne proces kræver fjernelse og shipping karbad. Det er betydeligt dyrere end andre lakering teknikker men kan være relevante for one-of-a-kind eller antikke bøtter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com