Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre

October 23

Sammenlignende hårdhed af bambus gulvbelægning til andre

Bambus bliver en ekstremt populære byggemateriale i USA. Det er ofte billigere end andre træsorter, og det kan hurtigt blive forlænget på grund af den hurtige vækst af bambus lunde. Bliver behandlet korrekt, kan bambus fibre gøres til tæpper, håndklæder, nuancer og trægulve. Der er mange sorter af bambus gulve fås i mange forskellige nuancer, og typen af gulvbelægning påvirker hårdheden af bambus.

Bambus

Bambus er en treelike græs, der vokser primært i Sydøstasien, hvor de rigelige regn gør det muligt at opnå meget hurtig vækstrate, undertiden så meget som en fod en dag. Bambus er skåret i bunden og derefter dens fibre er brudt fra hinanden og samles for at danne træ planker. Nogle bambus planker er lavet af ren bambus fibre, formet i en bestemt figur, mens andre er manipuleret træ med kun bambus lag på spånplader eller træmasse.

Typer

Mens bambus kan komme i mange forskellige toner og byggeri typer, der er generelt kun to typer af bambus, der bruges til gulvbelægning: forkullede og naturlige. Forkullede bambus fibre er blevet sat gennem en varme proces. Dette kokke bambus og giver det en mørkere farve, hvor som helst fra en lys guld til en mørk brun farve. Naturlige bambus er i vid udstrækning ubehandlet og bevarer sin naturlige strå farve, en af de letteste former for gulvbelægning woods tilgængelige.

Hårdhed

Mens bambus er teknisk en hårdttræ, det er en af de blødeste woods tilgængelig for gulvbelægning og har ry for at være let beskadiget. Dette er grunden til, at bambus er ofte belagt med en stærk protectant at holde det fra ridser. Forkullede bambus vil altid være svagere end naturlige bambus. Hårdhed ratings er normalt målt ved PSI (pounds per kvadrattomme) før træet er beskadiget på nogle måde. Forkullede woods tendens til at være omkring 1120 PSI hårdhed, mens naturals kan være så højt som 1400 PSI.

Sammenlignende Woods

Der findes flere forskellige typer af skove, der falder inden for rækkevidde af bambus gulvbelægning hårdhed. Kirsebær, mesquite og mahogni woods er alle hårdere end bambus, mens woods som teak, valnød og pine tendens til at falde under bambus. Træsorter som Ask, rangerede 1320, og bøg, normeret til 1300, kan sammenlignes med naturlige bambus. Woods som hjertet pine, birk og rød eg er mere sammenlignelig med forkullede bambus.

Vandret, lodret, Strand vævet

Vandrette bambusparketgulve er lavet med lag kører parallelt med gulvet, mens lodrette bambus er lavet af fibre kører op og ned. Lodret bambusparketgulve er normalt et hundrede eller deromkring PSI stærkere end horisontale. Der er også strand-vævede eller high-density bambus lavet af mere kondenseret fibre end normale gulve, og det kan have meget højere PSI ratings, ofte flere hundrede mere end andre typer af bambus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com