Sammenligning af energi brug af gamle apparater til nye apparater

August 27

Sammenligning af energi brug af gamle apparater til nye apparater

Undertiden er den største faktor vedrørende, hvordan energieffektiv dine apparater er simpelthen relateret til når du har købt dem. Som en generel regel, den nyere dine apparater, den mere effektive bliver de. Dette er delvis på grund af forbedringer i design teknologi samt statslige regler pålægges fabrikanter, der tvinger dem til at skabe apparater, der giver mulighed for et mere bæredygtigt miljø. Men du kan ikke indse, hvor meget af en forskel der er i dit gamle apparat og en ny. Forskellen afhænger ofte af typen apparat du har.

Køleskabe

Køleskabe er blandt de største energi hogs i dit hjem. I de fleste hjem køleskabet er den største forbruger af el og jo ældre det er, jo mere det bruger. Hvis du stadig har dit gamle køleskab fra i 1970 ' erne, har det været en god en. Slippe af med det nu. Den gennemsnitlige nye køleskab vil reducere dit køleskab energiforbrug ved en whopping 75 procent. Selv hvis dit gamle køleskab blev lavet i 1980 ' erne, kan du muligvis stadig spare mere end $100 hvert år på elektricitet omkostninger ved at købe en ny. Det vil ikke tage lang tid for den nye enhed til at betale for sig selv. Køleskabe med en fryser ovenpå også bruge 10 til 15 procent mindre elektricitet end dobbelt-dørs modeller, ifølge webstedet Natural Resources Defense Council.

Vaskemaskiner

Hvis du har købt din vaskemaskine før 1994, du sandsynligvis betale for meget at køre den. Ifølge hjemmesiden Natural Resources Defense Council, vil pre-1994 vaskemaskine koste dig omkring $110 mere om året på din utility regninger end en ny skive. Hvis du får en front-loading skive besparelser kan være endnu mere, fordi mindre vand er nødvendige i disse modeller og varme vandet er den øverste faktor i Skive energiforbrug. Ved hjælp af en skive med justerbar vand niveauer for små belastninger kan også gemme ressourcer.

Aircondition

Klimaanlæg, bruge om en central enhed eller et værelse model, betydelige mængder af elektricitet. Og ligesom andre apparater, nyere enheder har tendens til at bruge betydeligt mindre. Hvis din centrale klimaanlæg er mere end 10 år gamle, ville erstatte det med en ny Energy Star bedømt enhed spare ca. 20 procent på køling omkostninger. En nyere end 2006 model kan gøre en endnu større forskel, da nye regler trådte i kraft samme år. Computerrummet klimaanlæg har gjort fremskridt for. Opgradering til en ny model, hvis din nuværende klimaanlægget er 10 år gammel kunne spare $14 per år, ifølge webstedet Natural Resources Defense Council.

Energy Star

Uanset hvilken type af gamle apparat du sammenligne med nye modeller, er Energy Star rating en vigtig skelnen, der altid reducerer energiforbruget i et apparat. For et apparat til at kvalificere sig til en Energy Star rating, Energy Star kvalificeret apparater bruger mindst 10 procent mindre energi, som ikke-ratede apparater. Køleskabe kan bruge op til 40 procent mindre, opvaskemaskiner bruger mindst 41 procent mindre og tøj skiver bruger 40 til 50 procent mindre energi end tidligere modeller.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com