Sammenligning af Keurig B70 & B140

April 7

Keurig selskab har specialiseret sig i single-servering drik-brygning hardware og forsyninger til hjem og små-office-brugere. To af Keurigs modeller er B70 og B140 modellerne. Du kan brygge forskellige typer af drikkevarer ved hjælp af disse systemer, herunder kaffe, varm chokolade, iced te og regelmæssig varm te. Du kan bestille Keurig produkter direkte fra selskabet via sin hjemmeside.

B70 versus B140

Den største forskel mellem de to modeller er, at B70 er bedømt kun til brug i hjemmet og B140 er normeret til kommerciel brug. B70 serien har to modeller (Keurig platin brygning system og platin bundtet), men B140-serien har kun en enkelt model.

B70 Platinum brygning

Keurig Platinum brygning systemmodel B70 kan håndtere op til fem kop størrelser: 12 ounce, 10 ounce, 8 ounce, 6 ounce og 4 oz. B70 kommer med en genopfyldning 60 ounce vandreservoir. Det vejer 12 lbs., og dens dimensioner er 10,3 inches lang med 13,8 inches dyb ved 13 inches høj. Der tilbydes "Ro-bryg" teknologi, som sikrer, at maskinen fungerer roligt; og det har en energibesparende tilstand, som øger den samlede energieffektivitet for apparatet. Det byder på et digitalt ur, en baggrundsbelyst LCD-skærm og en programmerbar vand temperatur funktion. Denne brygning system er tilgængelig i enten platin eller kanel finish. Dette apparat frembringer 1500 Watt.

B70 bundt

Platin bundt model B70 har de samme funktioner og dimensioner som platin brygning system. Forskellen er, at pakken leveres med fire kasser af kaffe og min K-Cup, et vaskbart og kan genbruges kaffefilter. Det har også en Aftagelig drypbakke, som kan rumme rejse kopper.

B140

Den kommercielle B140 model kaffebrygningssystem vejer 14 lbs., og dens dimensioner er 9,5 inches lang med 11,4 inches dyb ved 13,3 inches høj. Den producerer op til 1400 watt. Det har en 48 ounce genopfyldning vandreservoir, og det kan håndtere 3 kop størrelser: 10 ounce, 8 ounce og 6 ounce. Det kommer med energibesparende funktion, og det har en auto turn-off funktion, som slår fra maskinen, når det ikke bruges til to timer. Det har en Aftagelig drypbakke og en indre varmtvandsbeholder, hvorfra du kan dræne vandet inde i apparatet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com