Sammenligning af Sod

August 23

Slid tolerance er en vigtig faktor, når det besluttes der græs til brug i din landskabsarkitektoniske. Der er dog andre overvejelser at kigge efter, når du sammenligner sod. Sod typer varierer i tolerancen overfor kulde, skygge og tørke. En anden sammenligning af sod bør vedligeholdelse niveau efter græsset er vokset.

Dårlig slid Tolerance

Græsser med dårlig tolerance at bære omfatter tæppe og tusindben. Tæppe sod har en lav vedligeholdelse niveau, men tørke-tolerance er meget dårlig. Spadestik vil tåle skygge, men har en dårlig tolerance over kold. Slåning frekvens for tæppe og tusindben sod er lav. Slåning højde for både græsser er 1 til 2 inches. Tusindben sod har en rimelig tolerance over for tørke og skygge betingelser, men en lav tolerance for kold.

God slid Tolerance

Tre typer af sod, der har en god tolerance at bære er Bahia, seashore paspalum og Svingel. Bahia sod kræver meget lidt pleje, men har brug for mere hyppige klipning. Højden af græsset skal holdes på 3 til 4 inches. Seashore paspalum og Svingel sod har moderat behov for vedligeholdelse. Svingel er tolerant over for skygge og koldt, men seashore har en ringe tolerance over for skygge og kolde. Slåning højden af Svingel er 2 1/2 til 3 1/2 inches, og kysten er 1 til 1 1/2 inches. Høj Svingel og seashore paspalum har en rimelig tolerance over for tørke, men Bahia har en fremragende tolerance til tørke.

Fair slid Tolerance

Sod, der har en rimelig tolerance over for slid er St. Augustine græs. Sod har en slåning højde på 2 1/2 til 4 inches, men vedligeholdelse er moderat. Slåning frekvensen er medium og evnen til at tåle tørke og skygge er god. St. Augustine sod gør ikke godt i koldt vejr.

Fremragende slid Tolerance

To typer af sod med fremragende tolerance at bære omfatter zoysia og Bermuda. Begge typer af sod er tolerant over for tørke og kulde, men Bermuda er ikke tolerant af skygge som zoysia sod. Vedligeholdelseskrav for disse sods er høj, men slåning hyppigheden af zoysia er lav, hvor Bermuda er meget høj. Slåning højden for Bermuda er 3/4 til 1 1/2 tommer, men for zoysia er det 3/4 til 2 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com