Sammenligning af træ til laminat

July 31

Træ er et naturmateriale; dog i tilfælde hvor en forbruger at vælge mellem træ og laminat, vil træ har været skåret, formet eller behandlet på anden måde, for eksempel, som et kabinet del eller gulvet bord. Laminering er en proces, hvor en plastik harpiks er bundet op på et underlag som træ eller partikel bord. Træ har naturlige fejl og mangler. Laminat er maskinfremstillede, og fejl kan minimeres eller fjernes.

Sammensætning

Træ er et organisk materiale. Opskæring og forarbejdning vil ikke ændre den grundlæggende karakter af træet. Laminat er en plastik harpiks, som fabrikanter gælder for et substrat med varme eller tryk. Producenter kan bruge mange forskellige typer af materiale som substrat men generelt Vælg et lavere kvalitet træ, som spånplader, at reducere omkostningerne. Kabinetter er underlaget vigtigt fordi kvaliteten af træet vil påvirke møbelsnedkers evne til at deltage i stykker sammen.

Typer

Træsektoren bruge talrige arter af træ til deres projekter. Hver dyreart har unikke karakteristika, der gør det mere eller mindre egnet til den påtænkte anvendelse. Træsektoren skal vælge typen af træ baseret på holdbarhed, udseende, tilgængelighed, koste og håndtering under bygningen. Træsektoren skal også overveje finish for typen af træ. Vælge en laminat til dens udseende er sammenlignelige til at vælge den finish, der giver et solidt træ stykke. Skaberne af laminat produkter kan mode dem til at ligne en hårdttræ stykke, såsom mahogni eller kirsebær træ. Wilsonart.com kreditter fremskridt inden for computer-genereret prints og billede adskillelse for dybde og kompleksitet af træ korn repræsenteret i laminat. Laminat har også fordelen at være så konsekvent eller inkonsekvente som ønsket, i modsætning til naturlige træ.

Vedligeholdelse

I almindelighed, vil træ vare meget længere end en ligner laminat produkt. Træ kan repareres, hvis det er beskadiget af skrabe eller farvning. Ejere kan reparere hårdttræ slibning det og re farvning det; afhængigt af dygtighed af Reparatøren, kan træet ser næsten som om det aldrig blev beskadiget. Hvis nogen ridser eller pletter en laminat stykke, kan han ikke kunne reparere den. Bedre boliger og haver konstaterer, at højtryks-laminater er dog svært at skade.

Overvejelser

Yderligere overvejelser kommer da du vælger mellem træ og laminatgulve. Førende gulvet producent, Armstrong, advarer mod at bruge hårdttræ gulve i badeværelser og i kældre i alle men meget tørre regioner i landet. Boligejere kan bruge laminat til nedenfor-grade installationer. Som en gør det selv projekt, Armstrong priser træ gulv installationer som værende mere besværligt end laminat installationer.

Udseende

Du kan ændre udseendet af træ med pletter og maling. Malingen kan dække træet og gøre alle arter af træ ser det samme. Ethvert design kan males på en træoverflade. Træ celler absorbere pletter, som forbedrer udseendet af træets årer. Det er vanskeligt at bejdse eller male en lamineret overflade, fordi få materialer vil overholde eller trænge igennem laminatet. I almindelig brug er dette en god funktion, fordi det betyder det er nemmere at holde en lamineret overflade ren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com