Sammenligninger af ris dampskibe

August 24

Sammenligninger af ris dampskibe

For en perfekt gryde med ris har dampende fordele i forhold til kogning. Ris kokke mere jævnt, og der er mindre risiko for it afbrænding. At have et apparat helliget madlavning ris kan ikke være en nødvendighed i nogle husholdninger, hvis du laver en masse ris, det kan gøre dit liv nemmere - og din konsekvent godt kogte ris.

Komfuret Top damper Pot

Et komfur top damper kokke ris på komfuret med indirekte varme. Designet er magen til en doubleboiler, men i stedet for en solid bund gryde sidder over et vandbad med kogende, gryden havde små huller i det. Vand er placeret i den nederste gryde, og målt ris i gryden, top. Når vandet koger, damper det ris uden at røre den. Du har tid til madlavning baseret på typen af ris; lange hvide ris tager omkring 20 til 25 minutter.

Elektrisk Rice Komfur og damper

En grundlæggende el-ris komfur/damper vil tilberede din ris i ca 15-20 minutter, derefter enten slukke sig selv eller skifte til opvarmning. Måle ris og vand--normalt to dele vand til én del ris for lange hvide ris--hæld det i gryden, og tænde den. For at reducere mængden af stivelsesholdige restkoncentrationer, der kan holde til varmere- og ris - skyl ris i en skål før tilberedning det: Hæld koldt vand over til ris og rør med hånden, indtil vandet er grumset, derefter dræn og Gentag indtil vandet forbliver klart.

Mikrobølgeovn damper

En mikrobølgeovn ris damper fungerer på samme måde som en komfur top damper, men det er lavet af mikrobølgeovn sikkert materiale, normalt en type af plast. Mikrobølgeovn dampende tager mindre tid til små mængder af ris, men kan den samme mængde tid eller mere for større mængder. Til 2 kopper kogte hvide ris tager det cirka 15 minutter. Mikrobølgeovn dampskibe er lettere at rengøre og gemme end elektriske dampskibe, og er normalt billigere.

Bambus damper

En bambus damper er en traditionel form for ris damper. Det virker på samme måde som en komfur top damper med varmt damp fra en gryde eller wok madlavning den ris, som hviler i en bambus kurv. Puljen af en thailandsk klæbrig ris damper kan placeres direkte på komfuret top brænderen til at koge vandet, eller det kan opvarmes med kul. Rund kurv er dampskibe designet til brug i en elektrisk eller komfuret top wok; vandet opvarmes i bunden af wokken, og kurven af ris er placeret på toppen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com