Sammensætning af keramiske fliser

January 28

Du vil finde et utal af størrelser, farver, mønstre og teksturer, når man vælger materialer til projektet flisebelægning. For at gøre den bedste velinformeret beslutning, bør du vide sammensætning, egenskaber og karakteristika af dit valg. Keramik er det mest populære og let tilgængelige fliser valg. Porcelæn er en nær slægtning af keramik, med nogle bemærkelsesværdige forskelle.

Sammensætning

Keramiske er en blanding af ler, sand og andre naturressourcer. De vigtigste ingredienser i den keramiske blanding vil være illitic hvide ler, kaolin hvidt ler, calcit, dolomit, natrium feldspat, perlite, talkum, kvarts partikler og sand granulat. Den afgørende faktor i sammensætningen af blandingen er, hvor ler og jordagtige blanding kommer fra. Forskellige steder har forskellige kompositioner.

Typer

Der er et par hovedtyper af keramiske fliser. Du vil finde gulvfliser inde i hjem og virksomheder og udvendige brolægning fliser omkring terrasser og gangbroer. Keramiske fliser er ofte på bordplader og lofter og få brug som vender fliser så godt. Disse er på vægge i køkken, bad og brusere. Husejere bruger udvendige modstående keramiske fliser omkring terrasser og springvand.

Forarbejdning

Keramiske fliser beslutningstagere tryk den ud og klippe det størrelse. Så placere materialet i en ovn og brand det ved temperaturer op til 2,820 F, glasering af keramiske fliser, enten før eller efter fyring. De glasurer anvendes ikke blot give fliserne en farvet finish, de også fungere som en belægning til at reducere antallet af ridser, fugt, bakterier og lugt, der kan støde på flisen.

Keramisk vs porcelæn

Keramik og porcelæn fliser er begge består af en blanding af ler. Porcelæn materialer, men er meget sværere, tættere og finkornet end den keramiske blanding. Keramik er fyret på en lavere ovn temperaturindstilling end porcelæn. Keramik er mere porøst, mere tilbøjelige til at absorbere fugt og lettere at skrabe end porcelæn. Porcelæn er som regel dyrere.

Alternativer

Der er to vigtigste alternativer til keramik. Porcelæn er meget tæt på keramik i udseende og følelse. Glas fliser er det andre vigtigste alternativ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com