Sammensætningen af genanvendt glas bordplader

March 17

Sammensætningen af genanvendt glas bordplader

Genbrugsmaterialer har sneget sig ind i alle mulige produkter. Du kan finde bordplader i mange genbrugsmaterialer, selv papir. Genbrugsglas er blevet et populært materiale til bordplader.

Sammensætning

Sammensætningen af genanvendt glas bordplader varierer mellem producenter. Ifølge Washington Post bruger IceStone chips af glas med beton som bindemiddel. Rivaliserende Eco kombinerer genanvendt glas chips med materialer som porcelæn og sten, holdt sammen med en akryl-baseret bindemiddel. BioGlass sikringer glasskår post-Consumer sammen ved at smelte dem.

Fordele

Genbrugsglas bordplader tilbyder mange fordele. De er varme-resistente og miljøvenlige. De kommer i en vifte af stilarter, med forskellige kompositioner tilbyder mange effekter. Pigmenter kan føjes til projektmappen til at farve det. Du kan underlight en gennemskinnelig bordplade som BioGlass for en glødende effekt. Verdens Wentachee bemærker, at Vetrazzo Millefiori produkt er sammensat af flerfarvede glasskår kunst.

Overvejelser

Med priser $100 eller mere pr. fod, er genbrugsglas bordplader absolut en high-end produkt. Deres holdbarhed varierer med nogle kompositioner er lidt mere tilbøjelige til at ridser eller pletter. Nogle kompositioner har brug for regelmæssige forsegling, ifølge Washington Post.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com