Sammensætningen af økologisk jord

January 9

Sammensætningen af økologisk jord

Økologisk jord, i sin mest basale form, er simpelthen jord, der ikke indeholder kemikalier såsom pesticider og gødning. Økologiske landmænd afhængige jordbearbejdning, kompostering metoder og sædskifte til at holde deres afgrøder sund og styre skadedyr. Jordbunden består af grundlæggende ingredienser: organisk materiale, mineraler, vand og luft.

Organisk stof

Organisk stof i jorden er fastsat af opløste eller rådnende stykker af vegetabilsk, animalsk eller mikrobiel sag. For eksempel, på en ugeneret skov seng, det organiske materiale vil bestå af blade, der var faldet, kviste, der rådnende, dyrs afføring og normalt nogle nedbrydes dyr og insekt spørgsmål. Disse organiske materialer er hvad der giver liv og næringsstoffer at give planter til at vokse.

Mineraler

Sand, silt og ler er navnene for forskellige mineraler fundet i alle jordtyper. Forskellen mellem dem bestemmes for det meste af deres størrelse. Større stykker kaldes sand, mindre stykker er silt og meget fine mineraler falder ind under kategorien ler. Mængden af vand og luft, jorden vil holde bestemmes mængder af hver af disse komponenter.

Vand og luft

Vand og luft er en vital del af jorden, men er også den mest varierende. Jo større de mineraler i jorden, den mere luft i jorden vil holde. For meget luft og planten vil tørre ud for hurtigt og vil ikke være i stand til at transportere næringsstoffer fra rødderne til de forskellige områder af anlægget. Når mineralerne er også fine og ikke blandet med organisk materiale eller grovere materialer, de klynger sig stramt sammen, danner en barriere, som ikke lader vandet løbe ud, hvilket resulterer i planter ved at drukne i vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com