Sammensatte gering sav anvendelser

April 30

Sammensatte gering sav anvendelser

Sammensatte gering sav er en powered gering sav, der kan tippe til begge sider, hvilket gør det meget alsidigt. Selv om sammensatte gering sav er typisk en træ-arbejdsredskab, bladet kan ændres til en metal-kniv, en plastik-kniven, selv en beton-kniven.

Crown Molding

Sammensatte gering sav gør crown molding skæring nemt med præcise vinkler og let sav justering. Sammensatte gering sav har en indstilling på hver facet af 31.62 grader. Dette tillader kroneformen fastlægges flad når opskæring og eliminerer vinkel fejl. Så hovedet kan vippes 45 grader til både højre og venstre.

Trappe gelænder spindler

Trappe gelænder spindler kræver præcise udskæringer, og en sammensatte gering sav er perfekt til at udføre disse nedskæringer. Om spindler er træ eller metal, kan sammensatte gering sav skåret vinkler behov. En simpel swap af træ til kniven for metal-kniv gør tricket.

Flise skæring

Visse vinkler er meget svært at skære i flisen. En sammensatte gering sav kan skære i en vinkel og facet en kant, hvis nødvendigt. Der er ingen andre værktøj, der kan gøre denne nedskæring, og det gør hjørne overgange ser helt perfekt. En flise-kniven bruges på sammensatte gering sav til dette program.

Betonfliser

Sammensatte gering sav er nyttige værktøjer til færdigbehandling konkrete udlægningsmaskiner terrasser, da de kan skære alle de vinklede stykker med lethed. Du skal blot installere en beton-kniven på saven, og geringssav vil skære igennem det i enhver vinkel. Saw arm skal sænkes langsomt, når skære at undgå skader på motor sav, da dette er en af de hårdeste materialer der en compound geringssav kan skære igennem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com