Sammensatte pyntede i forhold til træ

November 20

De mange typer af pyntede materialer til rådighed for forbrugerne tillade bygherrer til at tilpasse deres dæk til deres specifikke behov. Selvom træ er stadig en fælles pyntede materiale, har syntetiske materialer som træmasse deres egne fordele. Beslutte, hvilke funktioner der er mest ønskeligt og praktiske inden der træffes en endelig beslutning om din pyntede materialer.

Omkostninger

Composite træ dæk er som regel dyrere end ægte træ, ifølge dette gamle hus. Omkostninger til naturlige træ pyntede materialer variere afhængigt af typen af træ, der anvendes. Pres behandlet træ er den billigste sort. Cedertræ og pine er to fælles træ muligheder, som begge er billig. Eksotiske træsorter som ipe kan være dyrere, selv om de ofte holder længere end andre sorter. Men naturlig træ dæk kan koste mere end træmasse på lang sigt, da de kræver lukning og farvning.

Udseende

For et virkelig naturligt look er ægte træ svær at slå. De mange sorter af træ tilgængelige tillade forbrugerne til at vælge mellem en række forskellige farvetoner og træ korn teksturer. Sammensatte pyntede fabrikanter har imidlertid gjort betydelige fremskridt i naturlige træ mimicry. De findes i glat, untextured sorter samt træ-korn mønstre. Sammensatte pyntede også fastholder sit udseende i temmelig lang tid, uden fading eller misfarvning, der kan være et problem med naturtræ.

Vedligeholdelse

Sammensatte pyntede er stort set vedligeholdelsesfri i forhold til naturtræ. Naturtræ kræver farvning hver to til tre år. Det skal også være forseglet for at undgå vandskader og rådne. Ifølge Service magi kræver nogle træ sorter såsom ipe ikke hyppige farvning. Træmasse er ikke helt vedligeholdelsesfrit, men. Det skal rengøres regelmæssigt for at undgå meldug. Selv om de ikke kræver farvning, kan de farves, hvis det ønskes.

Holdbarhed

Både træ og sammensatte pyntede er meget holdbare materialer. Nogle typer af træ, cedar, Douglas Gran og southern yellow pine, er resistente over for insekter og rådne. Hos sand omhu, kan et træ dæk sidste overalt fra 15 til 25 år, afhængigt af hvilken type af træ, der anvendes. Træmasse er også insekt og rådne resistente, selv om det er modtagelige for meldug, når det ikke rengøres regelmæssigt. Med ordentlig pleje, kan en sammensat dæk vare så længe som 50 år, ifølge Star håndværk Custom byggere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com