Samsung opvaskemaskine afløb fjernelse

January 23

Mange forskellige modeller af Samsung opvaskemaskiner kan udvikle problemer med afløbssystem. Drain system bygger på en slange, typisk knyttet til siden af opvaskemaskinen nær på gulvet. Denne slange er ikke meget store og kan let blive tilstoppet med snavs eller snoet, forhindrer vand i at dræne batteriet. Der er nogle fejlfinding kan du gøre for at sikre problemet garanterer et servicekald.

Fejlfinding

Tjek afløb inde i enheden til at være sikker på, det ikke er blokeret af mad eller andet snavs. Træk opvaskemaskinen ud fra væggen eller skabet, så du kan få adgang til drain slangen. Det bør være lige eller løst loopes så der er ingen klemt eller bøjet steder. Ordne nogen kinks eller klemt områder og se hvis opvaskemaskinen afløb korrekt. Slukke afbryder eller fuse beføjelser opvaskemaskinen derefter skifte det tilbage på. Kontroller for at se, hvis nogen vand drænet ud.

Afløb problemer

Tegn på en tilstoppet afløb eller bøjet eller klemt slange på Samsung opvaskemaskine omfatter en "SE" fejlkode og dårlig lugt og stillestående vand i apparatet efter den sidste cyklus. Hvis du lugte en duft, køre opvaskemaskinen med sæbe men ingen retter at rengøre indersiden af det. Hvis dette hjælper lugt, har du sandsynligvis ikke en dræning spørgsmål. Vedvarende lugt indikerer mangelfuld dræning.

Servicering

Hvis din enhed blev installeret, forsøg ikke at trække det ud. Ringe til en autoriseret tekniker for at servicere din maskine. Hvis afløbet er tilstoppet, og du er i stand til at nå tilstoppe fra nedløbsrøret enden af slangen, vil du sandsynligvis brug for bistand fra en servicetekniker. Husk, at som med de fleste apparater, noget du gør kan annullere en eksisterende garanti på maskinen. Kræver en tekniker vil holde garantien intakt.

Advarsler

Hvis du vælger at servicere afløb i din opvaskemaskine dig selv, skal du frakoble det fra strømkilden først. Også slukke for vandforsyningen til enheden for at hindre oversvømmelse. Når du frakobler drain slangen fra hovedrøret, vil der være en suppe skål værd af vand, der kommer ud så har nogle absorberende håndklæder på side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com