Sand til mørtel forholdet at lægge betonblokke

December 18

Sand til mørtel forholdet at lægge betonblokke

Beton er et af de ældste menneskeskabte bygningsdele i eksistens, og den dag i dag det er en af de mest almindelige materialer i byggeri rundt om i verden. Forholdet mellem sand til cement sammen med vand afhænger af betonblokke, du installerer. Lodrette vægge kræver en anden sammenhæng end vandrette flader, og du kan variere blanding som nødvendigt for andre blok projekter.

Grundlæggende blanding

Det grundlæggende blanding for mest konkrete blok projekter er en 4-1 eller 5-1 blanding. I det væsentlige, fire dele (eller fem) af sand er føjet til en del af cement, og derefter vand føjes til, indtil du opnår teksturen du ønsker til projektet bestemt blok. Til æglæggende betonblokke, du generelt en tyk, cremet blanding, der vil holde sig men også give et passende udgangspunkt for blokke vægt.

Vand

Altid tilføje vand sparsomt til din mørtel blandes som du blander det op, fordi for meget vil gøre det vanskeligt for de sand partikler til at obligation med bindemiddel i betonen er cement. Mens du kan justere vand til en vis grad til at skifte mellem thinset mørtel bruges som med flise anlæg eller blok mørtel, som er meget tykkere, du kan ikke gøre det for løbende eller den konkrete styrke forsvinder.

Krakning

Hvis for meget cement er tilføjet og ikke nok sand, vil beton skrumpe hurtigere, end det normalt ville under hærdning processen, når det udtørring. Sand hjælper med at konkretisere de konkrete mørtel blanding, så mens du kan undertiden gå så lavt som tre skovle sand til en skovl cement, noget ud over det ikke give dig med en kvalitet mørtel der hærder langsomt og hærder bedst.

Vægt bedrift

Sand hjælper også mørtel til at modstå mursten vægt. Dette er afgørende i væggen anlæg, såsom med blok vægge på fundamenter. Mørtlen må indeholde nok sand eller samlet at rumme op til væggens vægt, som ren cement med vand ikke kan holde op. Den perfekte kombination af sand og cement skaber en mørtel, der er både stærke såvel som tykke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com