Satin vs bomuld ark

June 24

Satin vs bomuld ark

Der er mange forskellige typer af plader at vælge imellem. Farvevalg er ikke den eneste beslutning, der skal gøres--stof valg er lige så eller mere vigtigt end farvevalg, og nogle mennesker oplever de ikke kan vælge mellem satin eller bomuld ark. Hver type af ark har sine egne fordele og ulemper, der kan hjælpe dig med at bestemme hvilket stof type er rigtige for dig.

Temperatur

En af forskellene mellem satin og bomuld ark er den måde, de føler under forskellige årstider. Satin er fremstillet af syntetiske materialer og holder varmen mere end bomuld, hvilket gør det en bedre winter stof. Bomuld er alle naturlige og normalt meget lyse og luftige, hvilket gør det en bedre sommer stof. Men i køligere klimaer satin kan arbejde året rundt, lige som bomuld kan arbejde året rundt i varmere klimaer.

Omkostninger

Satin ark koster typisk mere end bomuld. Nogle dyre vævninger i bomuld, som egyptisk bomuld, kan dog også være dyrt. Det er op til hver enkelte køber eller ej den silkebløde fornemmelse af satin er værd at den ekstra pris. Billigere former for bomuld, kan dog have en stiv, ubehageligt fornemmelse, der bør også tages i betragtning før beslutningen træffes på en type af ark til at købe.

Materiale

Satin er normalt fremstillet af acetat eller polyester. Begge af disse materialer er syntetisk, som er, hvordan stoffet kan opnå sådan en silkeblød og glat fornemmelse. Bomuld ark er fremstillet af bomuldsfibre, selv om nogle gange en blanding af polyester og bomuld eller bomuld og bambus fibre anvendes. De bedste bomuld plader er lavet af 100 procent bomuld. Polyester satin er normalt silkier end acetat satin.

Overvejelser

Der er flere faktorer at overveje, når de vejer satin kontra bomuld ark. Vægt spiller en stor rolle i ark valg. Lettere vægt stof som satin, kontur til kroppen. Det betyder, at ark vil drapere over næsten hver linje af kroppen. Dette kan få ubehagelige for nogle folk, der synes mere frihed om natten. Sværvægter bomuld ark producere normalt en telt-lignende fornemmelse, hvilket ikke holde sig til kroppen så meget. Nogle bomuld ark er en lettere vægt, dog.

Fordele

Der er fordele for begge former for ark. Der er en gamle koner ' fortælling, der siger, at sove på satin er godt for din hud og hår. Pletten kan berolige tør eller irriteret hud, fordi det føles kølige og glider lige over huden. På den anden side vil bomuld ark ikke pille, som skaber en ujævn, ubehageligt sovende overflade. Bomuld er ligeledes holdbar og nemme at vedligeholde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com