Sauna sundhedsmæssige fordele

June 12

Sauna sundhedsmæssige fordele

Sauna, som indebærer høje temperaturer og damp varme, er et fælles træk i hoteller og sundhed klubber over hele verden. Fordele ved sauna synes at være dens fremme en følelse af afslapning og velvære.

Effekter

Den gennemsnitlige person vil miste en pint af sved under en typisk 20 minutters session. Saunaens tørre varme--så højt som 185 grader F--kan hjælpe lindre ømme muskler og led. Den høje varme forårsager din puls til at stige fra ca 100 til 160 slag i minuttet. Blodtryk kan stige eller falde, afhængigt af enkelt.

Betydning

Den største fordel af sauna er den afslapning og stress-release det giver. Ifølge Dr. Harvey Simon, editor-in-chief af Harvard Herreur sundhed, er der lidt beviser for andre sundhedsmæssige fordele ud over dette. Saunaer er generelt sikkert for kroppen.

Advarsler

Hvis du er i dårligt helbred, har hjertesygdom eller hvis du har en historie af højt eller lavt blodtryk, du bør undgå at bruge en sauna. Kvinder der er gravide bør også holde sig væk fra de høje temperaturer, som det kan have negative effekter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com