Sauna træsorter

December 25

Sauna træsorter

Sauna tilbyder afslapning og en chance for kroppen at rense sig selv. Sauna væggene og bænke er traditionelt lavet af træ. Træ af sauna giver en sjælfuld, rolig og behagelig atmosfære. Bløde træsorter arbejde bedst, da de ikke får så varmt som løvtræ og de absorbere fugt i luften. De bedste woods har æstetiske egenskaber for at forstærke den stemning og fornemmelser af hvilende i en sauna.

Cedar

Cedar er blandt de smukkeste af alle træsorter. Det er en ideel sauna træ. Det har smukke, lille knob. Det bliver behageligt at røre i varmen. Det har naturlige olier i det, der forhindrer vækst af mikroorganismer, og dette kan forlænge dens levetid i den fugtige luft i en sauna. Det er et træ, der ikke let spænde eller bøje. Måske er den mest tiltalende kvaliteten af cedertræ sin smukke aroma. Det afslappende og styrkende på én gang--en ekstremt rene lugt.

Nordisk hvidgran

Nordisk hvidgran er en lys-farvet træ, og er den mest almindelige træ til sauna vægge. Det pletten ikke let og absorberer ikke dårlig lugt. Dens lys tone skaber en lysere, mere lysende atmosfære i svagt lys af sauna, med mindre af den "mørke hjørner" effekt, som er så almindelige. Kornet er meget fint, med bittesmå knuder, der tilføjer en smuk tekstur. Dens overflade er glat at røre ved og det holder sit lys farve som det aldre. Det er en ideel træ for finsk-type saunaer, eller at form vægge i en sauna.

Abachi

Abachi er en fremragende træ for bænke. Det er en lys-farvet eksotisk afrikansk træ. Det bliver behageligt at røre i de høje temperaturer i saunaen. Det splinter ikke og er fri for knaster. Det kan være gået perfekt med Nordisk hvidgran.

Fyrretræ

Pine er en meget blød gyldne træ, som bliver mørkere med tiden. Som årene går, bliver dens farve mere luksuriøse. Det er fantastisk til vægge og lofter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com