Saver metalben på køkken taburetter

April 13

Saver metalben på køkken taburetter

Fortvivl ikke, hvis din nye sæt af køkken taburetter er for høj til køkkenbordet. Med et par værktøjer, kan du reducere dem til en behagelig højde. Selv om uden for en metal-værker workshop, metal kan synes som et vanskeligt materiale at skære, er det forholdsvis let, når du bruger det relevante sæt af værktøjer, herunder en nedstryger. Tage målene omhyggeligt før du skærer, men for at undgå fejl.

Instruktioner

•Sæt skammel ved siden af tabellen. Mål fra toppen af tæller ned til det område, du ville være komfortabelt sidde på taburetten.

•Klippe et stykke skrot 2 x 4 tommer træ til måling i trin 1. Tape en blyant til den ene ende af træ. Dette interimistiske værktøj er nyttigt for at markere det sted, hvor at afskære overskydende metal og til at tegne en præcis linje på hvert ben for ensartet skæring.

•Strømforbrug i standby den frie ende af træ på gulvet ved siden af det ene ben af et køkken afføring. Sikre, at spidsen af blyanten hviler mod benet. Flytte træ omkring benet at tegne en streg. Gentag dette trin for de resterende ben.

•Lay afføring på den ene side på en arbejdsbænk eller flad overflade. Skær overskydende ud hvert ben med en nedstryger. Skær langs den nederste kant af hver mark.

•Sand bunden af benene med sandpapir indtil glat. Stå afføring på arbejdsbord eller tabel og undersøge det for balance. Hvis afføringen kan vippes i alle retninger, så er det ene ben længere end de andre. Bruge retningen på tilt til at identificere den længere ben. Sand i bunden af dette ben, indtil det er samme længde som de resterende tre.

•Sæt gummifødder på bunden af hvert ben at beskytte gulvet mod ridser. Gentag de forrige trin for de resterende køkken taburetter.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge et stykke pap til at markere højden på benene, hvis du ikke har affaldstræ. Skåret i pap til den højde, skal du fjerne. Stå karton ved siden af det ene ben af køkken taburet og laver et mærke på det ben hvor pap ender. Flytte pap omkring benet at udvide mærket rundt omkring den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com