Sawzall projekter

April 7

Sawzall projekter

Sawzall er en bajonetsav, der anvendes i byggeriet, hjemme og selv ved brandmænd. Sawzall kommer med en række forskellige vinger, der kan skære træ, metal og plast produkter af forskellige styrker. Den første sawzall blev skabt af Milwaukee værktøj i 1950 ' erne. Flere mærker nu oprette deres eget sawzall enheder, som vendte sigt i en generisk navn til at repræsentere alle frem-og tilbagegående Save.

VVS

En sawzall kommer med en metal-kniv, der kan skære metalrør. Hvis du er en DIY hjem forbedring individuelle, der ønsker at erstatte en dårlig rør, redo nogle sprinklersystemer eller blot fjerne din vandhane, vil en sawzall arbejde for nogen af dem. Blikkenslagere bruger ofte sawzalls til at fjerne gamle kobber rør og erstatte dem med PVC, fordi sawzalls kan skære igennem røret hurtigt og rent.

Værftet arbejde

I gården, kan en traditionel håndsav skære ned løs grene, fjerne tyk pletter af græsplæne og skære ned hegn. Selvom en håndsav kan udføre disse opgaver, kræver det en masse fysisk arbejde og tid. Du kan bruge en sawzall i stedet til at skære ned tykke grene eller selv skære ned en jern hegn, der kræver udskiftning. Når du bruger en sawzall til værftet arbejde, skal du bruge en forlængerledning til at nå videre områder af din plæne.

General Home forbedring og opgraderinger

Noget en håndsav kan gøre inde i dit hjem for hjem forbedring, en sawzall kan gøre det så godt. For eksempel, i stedet for at tilbringe tid med en håndsav og miter box for crown molding, brug en sawzall til at skære perfekt kanter og hjørner. Du kan også bruge sawzalls uden for at fjerne gamle markiser, skodder og græsplæne dekorationer. Sawzalls er også gode redskaber til at skære ud dele af drywall til udskiftning eller Hvornår skære drywall ark til at isolere vægge.

Træbearbejdning projekter

Sawzalls kan erstatte Håndsave i generelle træbearbejdning projekter, lige fra opskæring bestyrelser for hegn til at opbygge en toy box. Før skære gennem træ, skal du sørge for du har sikret materiale med klemmer eller negle. Bære beskyttelsesbriller for at forhindre træflis fra ind i øjnene og sørg for at din kniv er skarp til at forhindre rivning og opsplitning træ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com