Scooby-Doo mysteriet Van ideer

October 25

Scooby-Doo og Mystery Machine van har givet årtier med underholdning for børn og voksne. Sammenholdt med ser Scoobys tegneserie eventyr, unge børn kan anmode om, at deres soveværelser har et mysterium maskine tema. Forældre kan overveje forskellige idéer fra online butikker til at indarbejde den fiktive van i et børneværelse, gør det mysterium maskine centrale i processen.

Wall Decor

Børnene kan lide at se Scooby og van på soveværelse vægge. Med skræl og stick wall grænser pryder væggene, kunne en forælder eller en person med kunstneriske talent tegne passagersiden af mysterium maskine på væggen. For at undgå en rodet væg, bør kunstneren først praksis tegning van på papir.

Bruge et billede som en guide, bør kunstneren omfatte alle van psykedelisk funktioner og matcher den blå, grønne og orange farve ordningen så tæt som muligt. Når tegningen og grænser er på plads, kan et barn sætte Scooby/mysterium maskine plakater på væggen. Scooby mysterium maskine gardiner kan dække ethvert soveværelse vinduer.

Sengetøj

For et barns sengetøj, "En Scooby Mystery" twin Talsmanden og ark sæt, som Warner Bros. fremstiller, bør forbedre et barns sengetid oplevelse. Et barn kan også lide en "Mystery Dreams" royal Plys kast, byder på et billede af Scooby lounging foran van.

Et barn kan lide snuggling til et overdådigt/sækkestol Scooby og mysterium maskine. Warner Bros. producerer ikke længere sækkestole til Shaggy, Fred, Daphne og Velma, selvom de kan være tilgængelige som brugte varer på websteder som eBay.

Kommode/natbord elementer

På kommoden eller natbord, bør en mysterium maskine lampeskærm dække i soveværelset lyskilde. Ved siden af lampen kunne være Funko's "mysterium maskine boble-Bank," hvilke funktioner Scooby stikke ud af van's tag.

For at vågne op om morgenen eller holde styr på tiden, kan et barn bruge et mysterium maskine vækkeur. Uret fungerer også som en natlampe, at hjælpe et barn, se tid skal han vågner op i løbet af natten eller blik på hans Scooby/mysterium maskine soveværelse miljø.

En frisør kan være et godt sted at vise Supertechnologys mysterium maskine legetøj, findes i sig selv eller som en pakke der indeholder alle fem Scooby tal. Van's back popper og afslører den bande base station/hovedkvarter.

Andre soveværelse tilbehør

En barnets bog hylde, foret med Scooby/van papir, kunne holde Scooby bøger såsom offentliggørelse International "Wipe-Off mystik bøger" angive, hvilke funktioner otte bestyrelsen bøger har til huse i en mysterium maskine opbevaringsboks. Også montering er en sværere at finde varen, "Scooby-Doo og du Mystery Club," som en pap van huser mere end 30 paperback Scooby bøger.

Oven i soveværelset TV kunne være JAKKS Pacific "Scooby-Doo og Mystery af slottet." Denne fem-game element har en joystick i form af mysterium maskine og stik direkte i TV.

Varemærkes zip-up "Mysterium maskine på hjul" kan tjene som indretning i soveværelset. Til tider fra soveværelset, kan et barn hjulet rygsæk/hjul taske til skole eller bruge for bagage på en familie tur.

Mysteriet maskine hoppeborg

Et barn med en stor nok til at rumme en 11 fod høj, 30-fods-dækkende hoppeborg soveværelse kan have en "mysterium maskine 3 - i - 1" ret i hans soveværelse. Dette element (mindre pebret som en leje) omfatter en bjergbestiger, hoppe område og et dias og ville gøre en sjov attraktion hvis et barn har venner til en fødselsdagsfest.

For mange mennesker, dette punkt ville være for stor til et soveværelse (og hus i almindelighed) og ville fungere bedre for en udendørs begivenhed eller på en indendørs familie underholdning mødested.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com