Scrapbooking ideer til et åbent hus Invitation

January 26

En scrapbog tema eller et virkeligt scrapbog kan være et fantastisk værktøj til at lokke folk til at deltage i dit hjems åbent hus arrangement. Scrapbøger er generelt afslappet og sjov i naturen, og de viser de højdepunkter, du ønsker at kommunikere til potentielle købere. Den skabelon, du vælger at ansætte, og dine metoder til distribution, vil variere afhængigt af dine specifikke behov, men alle vil følge den samme tema i traditionelle scrapbøger.

Scrapbog-stil Flier

For invitationer, der bliver masseproduceret og distribueres, er den bedste rute til at oprette en scrapbog-tema flier. Oprette en farverig side, der viser en blanding af billeder spredt over hele siden, meget ligesom et traditionelle scrapbog page. Omfatte de bedste billeder du har af indvendige og udvendige af hjemmet. Skrive små sedler og blurbs i den hvide plads omkring billeder, giver relevante oplysninger om adresse og firkantede optagelser. Holde skrifttypen casual, eller endda hånd-skrive oplysninger i overensstemmelse med scrapbog tema. Kopier flier i farve eller sort-hvid. Farveprint bliver mere iøjnefaldende og visuelt tiltalende; dog vil de også være dyrere.

Digital opfordrer

I stedet for at sende trykte scrapbog sider, skabe en hele scrapbog ved hjælp af din computer og gemme hele projektet på en CD. Dette tillader dig at oprette flere sider, men stadig masseproducere invitation til en lav pris. Dette giver dig også mulighed for at udtrykke at inviterede flere billeder og oplysninger, der ville være i stand til at passe på den udskrevne flier diskuteret i afsnit 1. Mail til potentielle købere, eller blot efterlade en stak med din ejendomsmægler til distribution.

Bogen Invitation

At skabe en hele scrapbog for at repræsentere dit hjem som forberedelse til et åbent hus vil være den dyreste og mest tidskrævende løsning; dog kan ekstra tid og kræfter betale sig i sidste ende. Oprette bogen i scrapbog stil, med et udvalg af fotografier og ord kunstfærdigt arrangeret på hver side, men husk dette er virkelig en præsentation bog for potentielle købere. Afstå fra at tilføje billeder, der kan være humoristisk og hukommelse-rige til dig, men kunne vise hjem i et dårligt lys til en fremmed. Lad bogen med ejendomsmægler til at dele med potentielle købere som forberedelse til begivenheden. Mens dette er et traditionelt uortodokse måde at vise dit hjem for åbent hus, kan den ukonventionelle idé betale sig i sidste ende hvis det lokker den rigtige køber til dit hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com