Sears afkalker ikke dræne

January 11

Hvis du har en masse mineraler i vandet, anses vandet for "hårdt." Hårdt vand er mindre behageligt at drikke og er ikke så effektiv, når du brusebad eller vask dine retter. Sears lægger en afkalker--en maskine, der fjerner salt og mineraler fra vandet. Hvis mineraler, salt eller snavs tilstopper dine afkalker, men det vil ikke løbe og vil stop i orden indtil du løser problemet.

Frosne rør

Hvis du bor i et område, der bliver koldt om vinteren, kan vandet fryse i din afkalker dræning rør. Hvis dette sker, den frosne vand træsko røret og ingen nye vand kan løbe. Således vil din afkalker stoppe dræne. Dække dræning rør med tæpper eller sætte skumisolering omkring rør til at stoppe vandet fra indefrysning inde i røret og blokerer for afløbet.

Blokeringer

Hvis der er nogen blokeringer i din drænsystem, vil ikke vandet løbe ordentligt. Tjek din dyse og din venturi rør. Hvis de ikke er ren, kan snavs eller snavs i dem være tilstopning dit afløb. Dyp en tandbørste i sæbevand, varmt vand og skrubbe dyse og venturi rør. Efter du har renset rørene, skyl dem med vand og læg dem tilbage i afkalker system.

Salt Bridge

Hvis for meget salt hober sig op i afkalker, skaber det en "bro". De saltaflejringer blokere luft fra strømmer gennem afkalker, så skyllemiddel ikke gør arbejde ordentligt. Du kan lave en salt bro ved at bryde op pie salt med et kosteskaft og kører regenerering cyklus. Men når du gør det, salt kan komme ind i dysen og venturi rør og blokere dem, så du bliver nødt til at kontrollere og rengøre disse dele af systemet for at undgå problemer med dræning.

Call-tekniker

Hvis din Sears afkalker fortsat har dræning problemer, efter du har taget de fejlfindingstrin, ringe til din tekniker for at kontrollere maskinen og finde ud af, hvad der forårsager det ikke til at løbe ordentligt. Du kan også ringe din tekniker, hvis du er ubehageligt at fjerne dysen og venturi røret og rense dem ud selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com