Sears køleskab fejlfinding

January 29

Kenmore køleskabe sælges udelukkende på Sears stormagasiner eller på webstedet Sears. Kenmore køleskabe kommer i et udvalg af stilarter, herunder side-by-side modeller, top fryser modeller og bund fryser modeller. Mange af disse køleskabe kommer også med en ismaskine og vand dispenser. Fordi nogle gange opstå uforudsete problemer med Kenmore køleskabe, tilbyder virksomheden køleskab ejere et par forslag om ting, de kan gøre for at fejlfinde og afhjælpe disse problemer.

Instruktioner

•Åbn afsnittet fryser i side-by-side køleskab/fryser og bruge en plastic kniv eller din hånd til at løsne eventuelle is fast i dispenser sliske, hvis ingen ice kommer fra fryseren. En oprustning af is kan forårsage en vejspærring, der ikke tillader is til ordentligt flow gennem slidsken og ind i dit glas.

•Rengør pakninger på indersiden af køleskab og fryser døre med en blanding af varmt vand og en mild sæbe, hvis dørene bliver svært at åbne. Svært at åbne døre er et tegn på at noget klistret måske har været spildt på at pakninger. Rengøring af pakninger fjerner også klistrede.

•Flyt køleskabet væk fra væggen og inspicere hvor godt vandlinjen er tilsluttet på bagsiden af apparatet, hvis vandet flyde fra dispenseren er langsom, eller hvis ice maker producerer mindre is end forventet. Slå forbindelsen i bunden af vandlinjen så stramt som du kan for at sikre en god forbindelse, der letter strømmen af vand. Sørg også for køleskabet ikke hviler på toppen af linjen vand, som kan forårsage linjen for at blive klemt.

•Don't tvinge køleskab eller fryser dørene lukket, hvis de synes usædvanligt svært at lukke. Du kontrollere alle skuffer er helt lukket. Også skal du sørge for der ikke er fødeemner i måde, der hindrer skuffer ikke kan lukke helt. Forsøger at tvinge en døren lukket kan bryde dele af en skuffe.

•Klik løftestang inde ismaskine i positionen ned, hvis det er op. Et håndtag, der er ned betyder at den er tændt, og at ismaskinen fungerer som normalt. Et håndtag, der er i op stilling betyder ismaskinen er slået fra.

•Kontrollér den koeleskabstemperatur styre enheden, hvis mad eller drikkevarer i køleskabet begynder at fryse. Enten angive temperaturmåleren til en lidt varmere temperatur eller undgå at placere elementer, du ikke vil fryse på bagsiden af apparatet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com