Sears Mini Tiller specifikationer

February 28

Sears Mini Tiller specifikationer

Mini havefræsere ligesom Sears Mini Tiller, også kendt som den Sears håndværker Mini Tiller, er en mindre, mere omkostningseffektiv løsning end en fuld-størrelse rorpind. Mini havefræsere kan bruges på blødere jord til at vende jorden og grave ukrudt, men er ikke stærk nok til at beskæftige sig med hårde ler-lignende jord eller hurtigt arbejde gennem meget store arbejdspladser. Sears håndværker Mini Tiller kommer i både en 4-cyklus og en 2-cyklus version.

4-cyklus funktioner

Prismærket henne ved omkring $300 af Sears, 4-cyklus håndværker mini tiller vejer bare 40 lbs. og byder på en eksklusiv kompakt design, der er også let. 5-tommer deluxe hjul er konstrueret til at reducere bruger træthed og fire standard 3-i-1 tilling tænderne er udstyret til at dyrke, skære rødder samt traditionelle tilling.

2-cyklus funktioner

Sears markeder 2-cyklus håndværker mini rorpinden på omkring $220. Det har både Incredi-Pull og P2 teknologi for nem start, variabel hastighed gashåndtaget og tunge gear box for at håndtere en række forskellige arbejdspladser og en valgfri tilbehør kit, der indeholder en dethatcher og en edger.

Fælles tilbud

Både 2-cyklus mini rorpinden og 4-cyklus mini rorpinden markedsføres af Sears og fremstillet af håndværker kommer med en 2-års begrænset garanti, tunge centrifugal kobling og fold-down håndtag. Mens begge modeller har en justerbar tine bredde, der starter på seks inches, justerer 2-cyklus rorpinden kun op til ni tommer bred, mens 4-cyklus rorpinden justerer op til 10 1/4 inches.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com