Seaside erindringer: Ideer til dekorere din stranden hjem

October 28

Seaside erindringer: Ideer til dekorere din stranden hjem

At have en strandhus til at slappe af på i løbet af sommeren er en drøm for mange mennesker, men når du indser, at du har et andet hus, der har bør for udsmykning, du kan føle en smule mere ængstelig. Den nemmeste måde at dekorere en stranden hjem er at hente inspiration fra stranden selv og tage en mere afslappet, behagelig tilgang til at matche omgivelserne.

Strand-inspirerede farver

Når du vælger væg farver til dit stranden hjem, vælge bløde nuancer, der tegner deres inspiration fra sand og surf. Lys nuancer af blå er ideel til en strandhus som er bleg grøn, gul og shell pink. Neutrale farver som sand, beige og tan også arbejde godt. Du kan bruge en sprød hvid nuance til trim og detaljeret arbejde i hele Parlamentet til at give det en lys og luftig stemning. Hvis du ønsker at tilføje dukker af dramatiske farve, er dybere nuancer af blå som indigo, kobolt og navy ideel til dekoration af havet. Hvis du foretrækker en funky look, giver en kombination af krikand grønne og brune en mere moderne, strand-inspirerede farveskema.

Paneler

Hvis du ønsker at give dit hjem beach en klassisk hytte føler, er tilføje paneler til vægge en attraktiv mulighed. Både perle bestyrelsen og clapboard fungerer godt på stranden hus vægge, især når malet en lys hvid skygge. Du kan anvende paneler, så den dækker en hel væg, eller placere den halvvejs op ad væggen og parre den med en blå eller grønne mur farve. Du kan installere perle bord vertikalt og horisontalt, eller installere det på loftet for tilføjede tekstur og dimension.

Casual tekstiler

For møbler, vindue behandlinger og tæpper er casual tekstiler, der holder sig godt til slid og ælde dine bedste muligheder. Dække din sofa, lænestole og andre polstrede møbler med bomuld slipcovers, så du kan nemt vaskes væk enhver sand eller rester, der snor sig inde i dit hjem. En skrabet mønster giver et maritimt look, der fungerer godt for en strandhus. En simpel træ gulv er normalt den bedste løsning for Gulvbelægning i en stranden hjem, men du kan sprede smide tæpper fremstillet af holdbart, naturlige fibre som søgræs, jute, sisal eller kokos i hele huset. Disse tæpper kommer normalt i neutrale nuancer som sand, tan og beige, der fungerer godt med blues, grønne og gule farver, som du måtte have i resten af dit hus. De har også en tekstureret udseende, som giver dem en afslappet, afslappet look. Bruge enkle behandlinger for vinduerne, så masser af luft og lys kommer. Sheers er en ideel løsning, fordi de giver en strand hjem en vidtåbne føler.

Nautiske og strand tilbehør

Det rigtige tilbehør er et must for at trække din strandhus look sammen. Du kan finde en bred vifte af nautisk-inspirerede elementer på hjem gode butikker, såsom en båd-formet reol eller lighthouse modeller. Du kan også jage rundt antikke butikker for autentiske genstande som et gammelt skib hjul, anker eller Sekstant til at vise i dit hjem. Runde ud dit hjems indretning med naturlige elementer, der bringer beach indendørs. Vise dine foretrukne skaller fra kysten i en dekorativ skål eller klart glas. Søstjerne, småsten og glas, havet også gøre ideelle dekorationer. Hvis du ikke kan finde passende skaller og glas på stranden, afhente nogle på håndværk butik. Havet glas er en ideelle dekorativt element for en strandhus, og du kan endda bruge den til flise en bordplade, spejl eller billede rammer for dit hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com