Secrets til rengøring rustfrit stål apparater

January 24

Secrets til rengøring rustfrit stål apparater

Rustfrit stål er en favorit valg af materiale til køkkenapparater som f.eks brødristere, elkedler, blendere og salt og peber kværne. Deres slanke, moderne look er ønskelig; Men, striber, steder og fingeraftryk, der viser på dem er ikke. I stedet for købe masser af dyre mærkevare rengøringsmidler, bruge nogle enkel og billig rengøring løsninger. Du kan blive glædeligt overrasket over, hvor effektive de er. Når det kommer til rustfrit stål, anbefales naturlige rengøring metoder over slibende kemiske rengøringsmidler.

Efter brusebad Spray

De fleste mennesker har allerede en drink efter brusebad spray lurer et sted i deres kabinetter; bruge spray til effektivt rense din rustfrit stål apparater også. Bare spray apparat, og tørre det med et stykke køkkenrulle indtil du har den stribe-fri, høj glans finish du leder efter.

Olie

En lille mængde af mineral, citron eller baby olie på en blød rengøringsklud er en effektiv måde at bringe din rustfrit stål apparater til en høj glans. Mineralsk olie er en favorit valg, da det ikke vil gå harsk som mad-baserede olier. Brug ikke for meget olie; Start med en lille mængde, og øge det hvis det kræves.

Microfiber klude

En mikrofiber klud og varmt vand er en billig måde at rengøre rustfrit stål apparater. Når rengøring din apparatet, tage et godt kig på kornet af rustfrit stål overflade, og altid rene med korn og ikke imod det; selv den blødeste af klude kan permanent ridse apparatet hvis du gnider mod kornet.

Bagepulver

En anden hemmelighed til rengøring rustfrit stål apparater er at bruge lidt bagepulver på en blød, ren tandbørste; Skrub overfladen af apparatet grundigt og skyl det med en pudseklud og varmt vand. Tør det med en blød klud. Denne metode kan tage tid og kræfter, men er det værd som alle fingeraftryk, rustpletter og vand mærker forsvinder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com