Sectional møbler ideer

September 19

Sectional møbler ideer

Sectional møbler giver dig mulighed at maksimere plads og give ekstra siddepladser. Uanset om du vælger en traditionel tværsnit med en arm på hver ende eller en af de populære sectionals med en chaise den ene ende, er mulighederne masser. Vælge et gulv model eller har et tværsnit, der er skræddersyet til at passe dit hjem. Det kan tage længere tid at bringe den tilpassede sofa i dit hjem, men evnen til at designe din egen brik er værd at vente.

Moderne

Moderne sectionals fremme ren lige linjer og ofte indarbejde poleret metal i deres design. Kig til slanke versioner med hvid eller sort læder. Andre stoffer omfatter tuftet fløjl, skinnende vinyl og trækul denim bl.a. Chaise indstillinger varierer fra tilbage firkantet design til afrundet ud af cirkulære kanter, der rager i slutningen af sofaen. Afhængigt af den stil, du ønsker at formidle, er minimalistisk armless versioner af sectionals tilgængelige så godt. Overvej dit daglige forbrug samt stil at bringe hjem et tværsnit, der er både visuelt tiltalende og funktionel.

Land Chic

For en frisk land chic ser, skal du vælge et tværsnit med fed striber eller et mønster som Zefyr. Overdimensionerede pillow-top sectionals arbejde godt for denne design-ordningen. Hvis du ikke kan finde et mønster der passer til din smag, kigge efter en neutral tværsnit med arme i begge ender og placere en samling af kaste pude med motiver som haner, vintage blomstermønstre og planteekstrakter. Eller opdatere en gammel tværsnit med en skarp hvid slipcover og pynte det med pyntepuder i hvide linned med popper bleg blues og lavenders.

Eklektisk

Ser til mønster og farve til at oprette et samlingspunkt med din tværsnit. Tommelfinger igennem prøven bøger i klæde valgmuligheder til at finde en sektionsopdelt sofa, der vil samle dit design. Enten begynde med sofa mønster og udvikle din plads omkring den eklektiske mønster eller analysere eksisterende indretning og tilbehør til at hjælpe dig med at udvikle et farveskema. For eksempel, hvis du har rodede og handlet og indkøbt en samling stykker med krikand, chokolade og fløde toner, vælge en grafisk print med dukker af fløde og krikand, eller gå til en houndstooth mønster i chokolade og dække det med safir og krikand pyntepuder.

Andre ideer

Tage Sektional temaet fra din stue ind i køkkenet. Kigge efter træbænk sectionals til et hjørne i dit køkken til at oprette en morgenmad krog. Parre det med en lille køkkenbord og en eller to accent stole til en quirky stedet at nippe til din te om morgenen. Eller design en banquette-stil tværsnit til dit køkken eller spisestue område. Banquette siddepladser kræver lidt plads (ingen plads kræves bag stole) og tilbyder værdifuld ekstra siddepladser muligheder for store familier eller for alle, der elsker at underholde. Placere dine banquette tværsnit omkring et vindue for optimal udsigt og lys.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com