Senge fra 1800-tallet

October 3

Senge fra 1800-tallet

Hvis du føler dig strid om at vælge en ny seng og ikke beslutte mellem en sove nummer, all-skum, pillow-top eller andre fancy madras typen--skam dine forfædre. De behøvede ikke at beslutte, blandt en bred vifte af madrasser, men der var mange flere stilarter af senge at vælge imellem i løbet af 1800-tallet, end du kan forestille dig. Nogle bed designs var ligefrem luksuriøst. Andre var simpelthen kreationer fremstillet en bred vifte af naturlige ressourcer. Nogle bevist selv genial svar på små sovepladser.

1800-tallet primitive træ land senge

Den naturlige rigdom af Americas skove betød træ var rigeligt for møbler bygning i 1800-tallet. Landmand-bygget senge varierede fra knap funktionelle til smukt udformet. Pine og birch var særlig rundhåndet og mens elegant 1800-tals opredte senge i Europa var gammeldags mahogni eller rosentræ, praktisk landmand ikke kun bygget robust senge, men også udformet stabling køjer i seng ned Karle. Åretegning var en populær teknik for at gøre senge ser dyrt: det blev gjort ved at male et bed én farve malerarbejde det en anden, og derefter køre en kam over skoven, før de to farver tørret.

1800-tallet Louis XV stil senge

Dem, der kunne tillade sig luksus af en importeret seng i 1800-tallet bestilte deres fra franske møbelsnedkere, men indvandrere at oprette deres egne butikker i de store byer kunne også gøre en for dig, hvis du syntes den nyeste europæisk-stil seng. Solid og Burl valnød woods blev afsendt af havet, så du kan vente et år givet shipping og byggeri tid. Louis XV senge featured ornately udskårne detaljer, høje gavle og udskårne foden bestyrelser, der gjorde disse senge smukke arvestykker bestemt til at være gået ned gennem generationer af familiemedlemmer.

1800-tallet jern og messingsenge

Du kan se dem i film og du løber ind i dem på antikke viser: 1800-tallet jern og messing senge håndlavet af metal lønmodtagere forhøjet forme og bøjning materialer i gavle, der var som sturdy og praktisk som de var kunstnerisk. Mineraler udvindes i Vesten forudsat råvarerne; aluminiumsværker forarbejdet malm for at få massive og hule figurer igen dannet af håndværkere til kammuslinger, rails, rammer og udsmykkede figurer. Næsten hver familie ejede mindst én metal seng og originaler kan stadig findes i antikvitetsforretninger.

1800-tallet victorianske senge

Kontrasten var skarp: den ene ende af kontinuumet, en boligejer kan vise sin smukke victorianske bed i populære Regency-stil, der kombineret simple konstruktion med elegante, kunstfærdigt udskårne rails indlæg og hovedgærde accessorized med silke baldakiner, sengetøj, blonder, fringe, bånd og kvaster. På anden enden af kontinuumet, Murphy bed, født ud af nødvendighed Når familier overflytning til store byer til at arbejde i løbet af 1800-tallet havde brug for en seng, der fandt meget lidt plads. Pull-down Murphy bed forbliver en af 1800-tallet hyldest til opfindsomhed.

1800-tallet stil Swing Bed

Det er en gynge--nej, det er en seng. Små huse og store familier produceret ofte innovationer ud af nødvendighed og swing seng er en af dem. Bygget af træ til dimensionerne af en enkeltseng, kunne swing seng hang udenfor, i godt vejr og inde resten af året. Malet, bejdset, kornet eller ufærdige, påberåbt 1800-tallet swing bed stærke reb og stærkere jern loft kroge til at holde sveller vejrs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com