Senge, Trundles passer ind Under

June 17

Senge, Trundles passer ind Under

En trille er en nem plads-besparelse måde at tilføje en ekstra seng til dit soveværelse uden at optage gulvplads i løbet af dagen. Trundles, men skal en vis mængde af clearance til at gemme dem under madrassen. Kun visse sengerammer er i stand til at montere en trille.

Trille

En trille er en ekstra madras, der er gemt under din vigtigste madras. Du skal som minimum bruge plads nok til at klare højden af Trille madras. Når den ikke er i brug, trille madrassen er gemt væk og er let trukket ud ved hjælp af en glidende mekanisme eller hjul, der gør det muligt at rulle ud. Nogle trundles har udvidet højder, der dukker madrassen op for at hæve den fra jorden. Andre bare glide ud og forblive et skridt ned fra de vigtigste madras.

Køjesenge

Forbrugerne køber normalt køjesenge, når rummet er begrænsede i deres hjem. Køjeseng giver en stablet sovende plads til to personer. Brug af en trille kan tilføje en tredje seng til ligningen og kan trækkes ud, når du har en kammerat. Køjeseng er høj nok til at tillade en trille til at passe under den nederste køje. Køjesenge sælges traditionelt som twin over twin men fås i fulde størrelser eller en twin madras over en full-size nederste køje.

Daybeds

En sovesofa er en dobbelt størrelse madras, der indrammes på tre sider og bruger ikke en boks foråret. Daybed kan tjene som en sofa i løbet af dagen og bed om natten. En daybed, er fordi det ikke hviler på en traditionel lav profil sengeramme, høj nok væk fra jorden til at bruge en trille. De fleste daybeds understøttes med en base lamelseng eller et link foråret design.

Platform senge

En platform seng er ideel til en trille. De er rejst fra jorden nok til at give til enten opbevaring skuffer under rammen eller brug af en trille. Nogle platform sengerammer er i stand til at skjule en trille i rammen. Trille slides ud som en skuffe til at afsløre sengen. Når skubbet ind under, er at trille skjult bag skuffefronter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com