Septiktank Toilet vs grøn Toilet

August 13

Septiktank Toilet vs grøn Toilet

Septiktank toiletter og grøn eller kompostering, toiletter har ét formål: at rense og bortskaffe menneskelige affald. Septiktanke gør det med vand og komponenter, herunder en holdingtank, rør, boks og leach distributionsområdet. Kompostering toiletter udnytte lidt vand og forbedre en naturlig biologisk proces for at omdanne affald til en brugbar haven gødning. Kompostering toiletter er billigere i både lang og kort sigt og har større individuelle og miljømæssige fordele.

Funktion

Septiktank toiletter arbejde ved en rødmen mekanisme, der bruger en strøm af vand til at tvinge affald gennem et system af rør, der fører til en holdingtank, normalt placeret mindst 10 fod fra bygningen. Det bruger mindre vand så kommunale kloaksystemer fordi affaldet ikke transporteres så langt; men mange af de underliggende problemer fortsat: overskydende vandforbrug, verden næringsstof reserve nedbrydning og forurening af vandløb. Disse problemer er stort set elimineret ved hjælp af en grøn, eller komposteringsanlæg, toilet.Kompostering toiletter arbejde ved genanvendelse menneskeligt affald til en brugbar haven gødning i et indesluttet miljø med lidt vand, varme og blande tang. Mikroorganismer i affald naturligt nedbrydes, accelereret ved tilsætning af orme, ved hjælp af ilt i luft (aerob respiration). Enheden er opvarmet til den optimale temperatur for nedbrydning og omrøres.

Typer

Septiktank toiletter er alle temmelig standard, men der er to typer af kompostering toiletter: batch og kontinuerlig proces systemer. Batch systemer bruger en række containere, der roterer. Når man er fuld, systemet vender og en ny fylder. Når alle er fulde, er først klar til at blive tømt. Den løbende proces komprimerer affaldet nedad og kræver årlige tømning afhængigt af volumen.

Fordele

Septisk systemer giver mulighed for folk, der bor uden for det kommunale vand-distriktet har et kloaksystem. Septisk systemer kræver bruger mindre vand end byen vandbehandling fordi affaldet ikke skal transporteres over lange afstande. Enhver forurening stammer fra potentielle system lækager er indesluttet og let at lokalisere.Kompostering toiletter reducere individuelle vandforbruget fra hotellets vand opbevaring. De lokale vandløb er ikke forurenede, fordi der er ingen rør og slutproduktet er fri for forurenende stoffer. Ingen rør giver mulighed for en langt mere alsidigt valg af placering og kræver ingen forstyrrelser for miljøet. Du kan tilføje husstand madaffald til de fleste kompostering toiletter.

Overvejelser

Under forhold, hvor ilt er til stede, kan mikroorganismer i affald bruge denne lugtfri gas for at nedbrydes uden producere foul ildelugtende lugte. I en septiktank toilet hvor vandet er den dominerende stof, mikroorganismer hurtigt nedbryder vand af ilt og er tvunget til anaerob (uden ilt) nedbrydning. Et biprodukt af anaerob nedbrydning er metan og andre foul ildelugtende gasser, der giver septisk tanke deres karakteristiske lugt.Omkostningerne varierer efter region og selskab, men eksperter på kompostering Toilet verden anslår, at kompostering toiletter er mellem 25% og 75 procent billigere derefter en standard septiktanke system på kort sigt. Langsigtede omkostninger er mindre på grund af den reducerede penge brugt på vand og eventuelt have gødning.

Advarsel

Septisk systemer kræver regelmæssig, og undertiden dyre og teknisk, vedligeholdelse. Systemet har potentiale til at skjule eller funktionsfejl, frembyder en høj risiko for forurening af miljøet og truer menneskers sundhed og sikkerhed. Produkter, der er skyllet i en Septisk system skal være system godkendt eller de vil i sidste ende medføre operationelle fejl.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com