Septisk System Removal

May 19

En septic system er normalt skjult under jorden og fungerer som dræning systemet for hjem uden en forbindelse til offentlige kloakledninger. Et indløb fra huset forbinder til og er tømt ind i septiktanke system. Generelt, dette system består af en underjordisk grav med gas, en fidus lag, en flydende spildevand og slam som nederste lag. Septisk systemer kan blive unødvendige og kræve fjernelse, hvis et hjem er tilsluttet offentlig kloak linjer.

Hvorfor fjerne septisk systemer

Septisk systemer betragtes en biohazard. Når de lække eller funktionsfejl, septisk systemer kan forårsage kvælning og metan gas eksplosioner. De farer, disse systemer kan udgøre når ikke passet korrekt er alvorlige nok til at berettige kampagner i nogle amerikanske byer for fjernelse. For eksempel i begyndelsen af 2009 i Chesapeake Bay area, septisk systemer var at skabe risiko for alvorlige kvælstof forureningen, og et lovforslag blev foreslået at fjerne eller give fremskridt til septisk systemer.

Reglerne om fjernelse

Regler for fjernelse af septisk systemer varierer fra én medlemsstat til en anden. Hvis du vil fjerne en Septisk system, du har brug for en stat tillader, og generelt stat inspektioner skal foretages. Det er næsten umuligt at fjerne en Septisk system uden professionel hjælp, men du kan muligvis gøre indledende arbejde ved at lokalisere septiktanke system. Dog kan i hjem bygget år siden eller hjem som du ikke har de oprindelige planer at lokalisere underjordiske septiktanke system ikke være muligt uden professionel hjælp enten.

Hvordan en septisk System er fjernet

Efter septiktanke system er placeret og placeringen er markeret, skal tankene være åbnet og tømt for uanset affald er til stede i dem. Professionelle virksomheder vil udføre dette trin, ved hjælp af passende værktøjer. Når tanken er tømt, kan nogle kampvogne efterladt på stedet og fyldt med grus, murbrokker, sten og andre materialer, påfyldning i lag. Andre typer af kampvogne, såsom ståltanke, skal knuses og bortskaffes. Når tanken er udfyldt eller fjernet, placeringen skal markeres så hvis vil ikke kompromittere fremtidige byggeri. Når dette er gjort, har sundhed afdelingen at godkende fjernelse og attestere, at det overholdes standarder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com