Serta kingsize-Specs

July 7

Serta kingsize-Specs

Serta har hjulpet folk tælle fårene i over 75 år ved at levere høj kvalitet madrasser i seks størrelser. Alle Serta King-Size madrasser måler 76 inches lang med 79,5 inches lang. Mærket tilbyder også alternative Californien Kongen madras, som er længere og smallere end en standard king. Det foranstaltninger 72 inches lang og 83.5 inches lang. Serta king madrasser fås i tre forskellige støttesystemer

Innerspring støtte

En innerspring support system tilbyder korrekte spinal justering, mens en pude over bredbånd giver et lag af komfort, mens en person sover. Den perfekte sovekabine er Sertas bedst sælgende model, og king størrelse i denne stil giver 648 spoler. Vera Wang og linjen Trump Home tilbyder større støtte, med cirka 992 spoler modelnummer, ekstra top dæmpning og samlede kant skum encasement. Den Trump Home luksus og Serta perfekt dag madrasser er virksomhedens premier modeller for innerspring støtte, med 1176 bredbånd for kongen størrelse og 1148 for California king.

Latex skum Support

I stedet for den traditionelle innerspring support system indslag Vera Wang speciale og Serta ren svar madrasser åndbar, robust Talalay Latex skum opbakning. Dette materiale er en blanding af syntetiske og naturlige latex for holdbarhed og optimal ydeevne. Derudover mener Serta Talalay proces er i stand til at producere en fastere skum end andre latex processer. Personer med allergi eller overfølsomhed vælger ofte latex-skum madrasser, da de er naturligt antimikrobiel, allergivenlige og støv-mide resistent.

Hukommelse skum Support

Hukommelse Skummadrasser give et viskoelastisk support system, der svarer til kroppens konturer under søvn. Mennesker, der kaste og drej ubehageligt hele natten kan drage fordel af en hukommelse skum madras, fordi det tager betydelig vægt off trykpunkter. Motion overførsel er også reduceret så din partner er ikke forstyrret, hvis du skifter positioner. Vera Wang speciale madras fås i Memory skum, som er Serta gælder svar.

Foundation og garanti

Alle Serta king madrasser tilbyder en StabL-Base Foundation, som giver pålidelig støtte på tværs i bunden af madrassen og et længere liv at sove sæt. Denne konstruktion hjælper også med at isolere effekten af din partner bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten lang. Serta-madrasser kommer med enten en 10-års eller 20-års begrænset garanti.

Levering

Da King Size madrasser er svært at manøvrere igennem smalle haller og døråbninger, anbefaler Serta, at du vælger butikkens levering af tjenesteydelser med et nyt indkøb. Bøj ikke en madras i et forsøg på at presse det gennem en stram passage. Serta kingsize-madrasser sælges med split box fjedre, hvilket gør det lettere at flytte dem gennem snævre rum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com