Serviet udsmykning idéer med Pinecones & pyntegrønt

July 25

Serviet udsmykning idéer med Pinecones & pyntegrønt

Grønne områder og pinecones er populære udsmykning motiver året rundt, men især om vinteren ferie sæson. Naturlige elementer og subtile farver pinecones og pyntegrønt komplimentere mange forskellige decors og er neutral nok ikke at kollidere med de fleste udsmykning smag. Der er flere måder at dekorere din servietter med pinecones eller grønne områder, herunder ved hjælp af maling, syning eller anbringelse fundet elementer, eller dekoration serviet via brug af Servietringe.

Udsmykning med maling

Bruge stof maling til at dekorere servietter med silhuetter af pinecones, grønne områder eller begge dele. Ud over at bruge naturlige naturtro toner såsom bruge brune og grønne, metallisk eller abstrakt toner til silhuet varerne. Farver såsom guld, sølv, orange eller røde fungerer godt.

Bruge faktiske grønne områder som frimærker til gengivelse elementer afbildning på servietter eller pels spidsen af en pinecone med stof maling og rulle det op på en serviet til en interessant Mønster.

Dekorere ved at knytte varer

Dekorere servietter ved at knytte pinecones og grønne områder til servietten. Grønne områder såsom blade, kviste og blomster kan være syet på servietter til midlertidig dekoration ved særlige lejligheder såsom bryllupper, Thanksgiving eller andre særlige lejligheder.

En anden mulighed er at tillægge servietter i dekorative mønstre ved hjælp af stof lim pinecone skalaer.

Dekorere via brug af Servietringe

Oprette Servietringe bruger pinecones eller grønne områder for en anden måde at dekorere dine servietter. Du kan anbringe pinecones eller grønne kviste til farverige bånd og binde bånd omkring en serviet.

Dekorere forudbestående metallisk Servietringe ved at knytte pinecones og planter ved hjælp af hot lim.

Bore huller gennem store pinecone skalaer, ved hjælp af en lille drillbit og sammenkæde Skællene ved hjælp af en streng til at skabe en ring, som du kan binde til servietten.

Braid lange grønne kviste eller vinstokke sammen for at skabe en vævet servietring.

Gør din servietter ligner blomster ved at folde servietten i en rose form og sikre det med blade. Den resulterende design kan ses i klart glas langs din tabel.

Stedet for at bruge faktiske pinecones og grønne områder, kan du vælge en polymer ler til at replikere grønne områder eller pinecones. Du kan også trykke på grønne områder eller pinecones i ler til at oprette en mold. Stikke et hul gennem midten af ler til at oprette en perle og bage ler. String perle på båndet eller elastik til at oprette en servietring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com