Shabby Chic have ideer

March 24

Shabby Chic have ideer

Også kendt som sommerhus stil, den lurvede chic udsmykning tema fokuserer på genbruge elementer og skabe en boede i udseende. Stil bruger et stort antal vintage eller antik elementer, i kombination med nyere elementer, for at skabe et sammenhængende udseende. Som du placerer elementer, behøver du ikke at bekymre sig om mindre chips eller andre skader, der skader værdien af stykket. Shabby chic haven ideer kan du oprette et indbydende rum for din familie og venner.

Brug hvid

Hvid er en klassisk farve der er forbundet med shabby chic udsmykning på grund af renholdelse af linjerne. Kig efter stykker i forskellige størrelser, former og stilarter, såvel som elementer fra forskellige tidsaldre. Bruge keramik eller glas stykker til at vise dine foretrukne afskårne blomster. Find tekopper, briller, vaser og andre former for glas stykker og vise langs en vindueskarm eller rækværk af dine dæk. Vokse små urter for at gøre stykkerne funktionelle eller forlade som-er. Dekorere siddepladser med gamle hvide sjaler eller hvide blonder, men bringe disse inde når prognosen kalder for regn.

Tilføje Vintage elementer

Shabby chic udsmykning er kendt for at bruge vintage elementer. Fyld en gammel vidjekurv med pottemuld og dine foretrukne planter. Brug en gammel træstol nedenunder dit foretrukne træ eller i en mindre skyggefuldt område af din værftet, afhængigt af planterne. Sætte kurven i stolen og bruge stolen som et dekorativt element. Bruge gamle piedestal dræn fyldt med pottemuld til at dyrke din favorit planter og bruge andre vintage elementer rundt i haven. Kigge efter vintage englebørn, som er populær hos shabby chic-entusiaster. Placere et par englebørn omkring din have og lad de små engle våge over dine afgrøder.

Gøre plads til Metal

En af de klassiske måder ved hjælp af shabby chic udsmykning i haven er ved at bringe i metal stykker, herunder smedejern og støbejern. Hænge en støbejern klokke fra din dæk eller hjem eller flip klokken op og ned og bruge det til at holde blomster. Sommerhus hjem udsmykning antyder bruger en smedejern sengeramme for at holde ekstra blomster eller bruge den som centerpiece i din have. Male metal hvid eller forlade som-er, især hvis det har tilhugget eller dinged, hvilket giver det mere karakter. Fyld i midten af sengen med blomster i forskellige farver. Brug plantageejere fremstillet af støbejern omkring haven og slutte med en antik fugl feeder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com