Shabby Chic Tips

July 28

Shabby Chic Tips

Shabby chic indretning er en design løsning for dem, der søger for at forene et rum med forkerte, en slags møbler og dekorative stykker. Denne stil har ikke at være konsekvent til en tidsperiode. I virkeligheden, opfordres eklektisk og interessant loppemarked fund. Og selvom det kan lyde som et sammensurium af forskellige ideer og smag, rummet kan være forenet for at skabe et stilfuldt design.

Budget Shopping

En del af sjove af shabby chic er at skabe en indbydende rum mens slå designer budgetter. Faktisk, indebærer en stor del af shabby chic indretning, på udkig efter dine møbler og dekorative elementer i usandsynlige steder. Søg efter stykker i steder som gård og ejendom salg, sparsommelighed butikker, loppemarkeder, lokale rubrikannoncer og brugte møbler butikker. Her kan du finde forsigtigt brugt antik, vintage-inspirerede eller endda godt brugt moderne stykker, som kan spille en rolle i dit design. Hvis dine møbler ikke svarer, hjælpe dine brikker til at koordinere med en frakke af maling, inddrive med stof i det ønskede farveskema, eller endda aging dine møbler for at give dem karakter.

Materiale og teksturer

Naturlige elementer spiller en vigtig rolle i at skabe din lurvet chic design motiv. Prøv at bruge skoven til gulve, møbler eller vindue behandlinger som blinds. Du kan også tilføje blomsteragtige mønstre i dit stof valg af møbler, gardiner og tæpper. Gentage blomsteragtige mønstre i din ønskede farver er også almindeligt anvendt til vægkunst og faux maling finish. Overveje at medtage metaller til hardware og dekorative stykker som doorknobs eller gardin trækker, især ældre stykker, der er koordineret med glas.

Samlende farvepalet

På grund af shabby chic eklektiske natur er det ikke ualmindeligt for værelser til at blive lidt uregelmæssig, hvis ikke ordentligt unified. Brug en konsekvent farvepalet--dette vil tillade dig at par plaider med striber og blomster på en måde, der vil synes konsekvent og elegante, ikke hektiske og usammenhængende. Enkle hvide eller varme toner, såsom cremer, tans og beiges er neutralt valg til væggene. Eller bruge dristigere valg sådan som blues, ferskner, lyserøde og gule, som vil bringe den franske land og sommerhus vibe, der går godt med den lurvede chic motiv.

Lurvede chik tilbehør

Tilbehør i en lurvet chic room er, hvad vil give dit værelse mest karakter. Kigge efter vintage spejle, billedrammer, tepotter, hatteæsker, lamper eller andet tilbehør, der vil tilføje interesse for dit værelse. Prøv at bruge vintage flower vaser i glas og keramik for at bringe skønhed udendørs i og varm op plads med friske blomster. Et interessant stykke anvendes korrekt, uanset om det er en påfugl fjer lampeskærm eller et indrammet Victoriatidens postkort, vil skinne i en lurvet chic room. Dog redigere tilbehør til at holde fornemmelsen af rummet lys og luftig i din lurvet chic plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com