Shade klud typer

December 15

Shade klud kommer i en række forskellige tætheder og farver. Forskellige typer af shade klud, afhængig af tykkelse og tæthed af væve, derfor overdøve lys til forskellige grader. En klud farve også giver det en anden refleksionsevne--jo lettere stoffet, den mere lys det afspejler og køleren det holder et værelse.

Klud farve

Hvid skygge klud afspejler de mest solstråling, som (i sommermånederne) holder området det beskytter køligere end en sort skygge klud. Generelt, holde lysere farver et værelse eller rum køligere end mørkere farver.

Jute

Jute er en ideel stof for et medium solar blokering. Det har en lys-til-medium tykkelse. Flette massefylde varierer med typen af jute. Jute er let tilgængelige på de fleste håndværk og stof butikker. Du kan enten bruge det selv til et rustikt udseende, eller du kan sy det på bagsiden af et andet stof for ekstra lys blokerende eller visuel interesse.

Lærred

Sværvægter lærred er ideel til mørkfarvning et værelse. For optimal lys blokering, montere vindue behandling udenfor vinduesrammen; Dette forhindrer lys i at trænge ind i igennem hullerne mellem vindue og kanter af skyggen. Dette stof er ideel til at skabe blackout nuancer i vuggestuer, fordi det kan også købes ubleget og ufarvede, reduktion af antallet af kemikalier i børneværelset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com