Shadow Box Frame ideer

May 16

Shadow Box Frame ideer

Skygge rammer er blevet populære varer at sætte på skærmen, fordi de kan være fyldt med meget mere end flad billeder. Skygge kasser kommer i alle former og størrelser, og fordi de har en forsænket område, de er perfekte til at præsentere en række arvestykker, memorabilia eller andre emner om omkring hjemmet.

Ferier

En skygge box er en fantastisk måde at huske en nylig eller sidste ferie. Ofte, vacationers kommer hjem med mange flere souvenirs end bare billeder. Husk en badeferie ved at vise muslingeskaller, souvenirs, postkort og billeder.

Sports Memorabilia

Uanset om det er en gammel baseball card samling, boble-hoved dukker eller andre sports-memorabilia, er en shadow box frame en vidunderlig måde at vise en samling. Vise et bestemt hold, sport eller visse sted og tid i sports historie. Fordi skygge rammer kommer i alle former og størrelser, kan de rumme næsten enhver type af memorabilia.

Barndomsminder

En anden shadow box frame mulighed er at fange barndomsminder. Fyld skygge kasser med baby billeder, udstoppede dyr, en gammel tæppe, vintage baby tøj, fødselsattester, gamle skolearbejde, legetøj og andre ting relateret til barndommen. Dette er en fantastisk måde at spare barndomsminder og sørg for, at de er værdsat i stedet for vild i rokaden.

Poker artikler

Tema skygge kasser, såsom poker vare viser, gøre store gaver. Perfekt til ethvert spil værelse, Familieværelse eller bar, en skygge box kan være fyldt med kort, terninger, pokerchips og endda at heldig kanin fod. Sjovt ting om en skygge box er, at det kan tilpasses til enhver person, sted eller ting tænkelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com