Shadow Box maling ideer til spisestuen

June 18

Shadow Box maling ideer til spisestuen

Klæd spisestue vægge med skygge kasser skabt med støbning. Brug boksene til at tilføje visuelle interesse og tekstur til rummet. Uanset om du vælger at designe skygge bokse til at vise kunst og spejle eller til at handle i stedet for kunst, mange muligheder der findes passer til ethvert hjem decor. For ideer, ser til eksisterende indretning at beslutte, om du vil skygge bokse til at tjene som et knudepunkt eller baggrund.

Hvid

Male spisesalen en fed farve og hjælper det pop ved at male skygge box lister en lys nuance af hvid. Tilføje en stol jernbane og placere lister over stol jernbane for et blik. Placere dine foretrukne kunst, sconces eller spejle i boksene oprettede. Når måling for placering, skal du overveje de faste elementer i rummet for at sikre en symmetrisk installation. Plads boksene jævnt mellem vinduer og døre. Hvis det er nødvendigt, manipulere størrelsen af boksene skygge at kompensere for pladsen.

Monokromatiske

Male en fuld væg montering af skygge bokse en monokromatisk tone at indføre drama og tekstur i en spiseplads. En måde er at gøre en funktion mur på den største væg i spisestuen. Male væggen, en neutral nuance eller en lys moderne farve, såsom rød, cerulean blå eller lime grøn. Hvis du allerede har valgt gardiner eller et tæppe til rummet, kigge efter farve inspiration i tekstil. Opbygge de monokromatiske toner i lag med masser af tekstur. Gentag firkantede motivet lavet i vægge andre steder i rummet.

Kontrast

Brug boksene skygge til at skabe kontrast i rummet. Spiseplads bygget på taupe og beige kommer til livet med en mørk chokolade eller sort kontur for boksen skygge. Hvis dit spisebord er mørkt træ, efterligne nuance i Gulvlister. For en eklektisk look, male møbellister fuchsia eller kirsebær rød til at tilføje et strejf af sjov til rummet. Medtage den lyse farve af lister i tekstiler og tilbehør af rummet. Farve kontrast idéer omfatter orange moldings til et blue room, græs grøn støbninger til en hvid rum og fuchsia lister et sort og trækul værelse.

Andre ideer

For en anderledes udseende helt, tapet inde i boksene skygge i en fed grafiske print. Damask, arabesk, rulle mønstre, honeycomb og geometriske mønstre er ideel mønstre for et moderne look. Eller vende tanken og tapet værelse, for at male boksene en separat farve. En anden idé er at male alt en enkelt farve, men anvender en maling knitrende teknik til indre af boksene til en gammeldags look. Vælge en rustik nuance af terracotta, fløde eller okker tiltalende resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com