Shadow Box sofabord ideer

August 9

Shadow Box sofabord ideer

Du kan tænke på et sofabord kun som et sted at hvile din drink og holde blade – og måske hvile fødderne. Hvis dit bord er en skygge box-stil, selvom, kan det være mere end bare funktionelt. Shadow box sofaborde omfatter en stor kasse, eller flere mindre åbninger, er omfattet af en glasplade. Du kan udfylde boksene tabel med næsten alt, hvilket gør dem en nem måde at vise din personlige stil og tilføje til din indretning.

Natur

En skygge box sofabord er det perfekte sted at indarbejde naturlige elementer i et værelse. Fylde brøndene med naturlige sten, skaller, tørrede blomster, havet glas, drivtømmer eller andre naturlige elementer, at koordinere med dit indretning. Oprette et landskab på en lille skala i din skygge box tabel; for eksempel, udfylde boksen med ren dekoratør sand og arrangere skaller, sten og drivtømmer til at ligne en naturlig kystlinje. Prøv at ændre dekorationer for at afspejle sæsoner. For eksempel, i foråret, arrangere fugl reder, enten købt eller fundet, i boksene skygge og fylde dem med farverige faux æg. Opret et arrangement med faux græskar og blade i efteråret.

Erindringer

En skygge box sofabord kan tjene som en tre-dimensionel scrapbog, så du kan dele dine minder og skatte med familie og venner. Hvis du har været bidt af rejse-bug, er skygge box sofabord det ideelle sted at vise smykker og memorabilia fra dine rejser. Postkort, fotos, billet stubs og souvenirs er samtale startere når arrangeret i en skygge box. Skabe en collage for at vise alle dine ture på én gang, eller arrangere kasser af destination eller specifikke tur. Hvis du ikke har rejst verden, kan du stadig afsætte din skygge box tabel til at vise dit eventyr. Bruge det til at vise memorabilia fra din lokale eventyr i stedet. Prøv at dreje tabellen i et år i review, fremvisningen varer og billeder fra alt, hvad du har gjort i de seneste 12 måneder.

Ferie

En skygge box sofabord kan være et værdifuldt supplement til din ferie udsmykning. Udfylde boksen skygge med elementer, der skal afspejle helligdage; for eksempel, ved juletid, Fyld kasser med glas bolden ornamenter i forskellige størrelser. Memorial Day er en chance for at slå din tabel i en hyldest til de militære medlemmer af din familie; tilføje billeder, flag, medaljer og andre memorabilia. Dekorere med flag for den fjerde juli, og udfylde boksene med uhyggelige spindelvæv, edderkopper og andre kryb til Halloween.

Sport

Hvis du har en favorit hold eller sport, bruge din skygge box tabel til at vise dit team loyalitet. Fyld kassen med autografer memorabilia, billetter stubs og fotografier. Du kan fokusere på din favorit professionelle hold eller ære din egen high school eller college sports karriere i tabellen. For eksempel, hvis du spillede på et mesterskab hold, arrangere et team foto, avisudklip og små trofæer – lagt på deres sider – eller awards i boksen. Eller ære din alma mater, med fotos, en ånd vimpel, dine varsity brev og andre sports-memorabilia.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com