Shaker møbler historie

March 1

United Society af troende i Kristi genkomst, populært kendt som Shakers, er en kristen religiøs gruppe grundlagt i Storbritannien omkring 1750 af James og Jane Wardley. Oprindeligt kendt som ryster kvækerne på grund af den skælvende religiøse inderlighed, der prægede deres tjenester, gruppen kom til Nordamerika i 1774, ledet af mor Ann Lee, og blev kendt for deres følelse af design.

Motivation

Shakerne fordømt skønhed for beauty's skyld, fører dem til at fratage væk unødvendige ornament. På samme tid, kvaliteten af deres møbler attesterer deres stræben efter perfektion på jorden.

Karakteristika

Shaker møbler design er funktionelle og godt bygget, med lige, ensartet linjer. Stole funktion vævet sæder, såsom den berømte lige stol, med ryggen høje stillinger og glat buede lameller, fra Canterbury, New Hampshire, samfund, ca. 1850.

Byggeri

Stykker af Shaker møbler er passer sammen ved hjælp af traditionelle tenon og mortise snedker og sammensvejsning, hvilket betyder, at der er ingen skruer, søm eller seler.

Overvejelser

Med fjernelsen af Shaker samfund, er de fleste Shaker-møbler i dag produceret af specialfremstillede møbler bygherrer efter Shaker tradition. Næsten alle Shaker originalerne er enten i museer eller private samlinger.

Originale møbler

Museer med originale Shaker møbler omfatter komplekse Kunstmuseum i Esbjerg, Massachusetts og levende historie Museum på den restaurerede Shaker landsby af Pleasant Hill i Kentucky.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com