Shaw laminat problemer

February 6

Shaw gulve er et gulvfirma, at tilbud laminat produkter, der indeholder VersaLock og LocNPlace. Disse laminat produkter kan ligne træ, sten og en række andre materialer. De fastholder begrænsningerne af de fleste laminat produkter – for eksempel, de bør ikke anvendes i fugtige områder som badeværelser. Flere andre problemer kan udvikle hvis laminat er installeret forkert.

Installere overflader--Ingen tæppe

Laminatet kan være en attraktiv mulighed for boligejere kan installere det på en række forskellige overflader, herunder dem, der allerede er blevet dækket med andre typer af gulve som fliser og træ. Shaw laminat produkter kan ikke installeres over gulvtæppet. Tæppe, selv om det er lav lydstyrke, giver ikke den nødvendige overflade for laminat og kan oprette fugtproblemer og andre problemer.

Temperatur

Shaw laminat produkter kan ikke være installeret i enhver temperatur. Der er begrænsninger på grund af karakteren af laminat materialer, som kontrakten og udvide i overværelse af ekstreme temperaturer. Hvis de laminat materialer og selve rummet er både mellem 35 og 65 grader F, kan du installere laminatet. Ellers vent indtil temperaturen når disse niveauer.

Fugt

Fugten kan også være et problem med Shaw laminat produkter. Husejere, der installerer en konkret undergulvet skal først teste gulv for overdreven fugt. Shaw anbefaler ved hjælp af en fugt måler designet til beton til at sikre, at vandindholdet er over 4 procent. Relativ fugtighed i luften bør være mellem 35 og 65 procent. Laminat kan installeres uden disse parametre.

Rengøring begrænsninger

Shaw laminat produkter kan blive permanent beskadiget, hvis udslip eller væsker får lov til at sidde. Shaw også advarer på sin hjemmeside at skubbe tunge genstande på tværs af laminatet kan skade det, som kan untrimmed kløer på kæledyr. Ordet kan ikke rengøres med sæbe, vand, opvaskemiddel eller enhver form for flydende rengøring materiale.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com