Shop Vac Tips

June 21

Shop Vac Tips

En shop vac (også kaldet en våd/tør vac) kan bruges i værkstedet, garagen og mange andre områder i hjemmet. Deres stærke suge tillader dem at afhente negle, stykker af træ og andre tungt eller omfangsrigt objekter du ikke ville forsøge at tackle med din regelmæssig støvsuger.

Tilbehør

En shop vac slange er lavet af tunge plast. Slangen passer mange nyttige tilbehør: en stiv slange forlængelse, en sprækkemundstykke, en bred gulvet attachment og en mindre bænk eller møbler vedhæftet fil.

Mange forskellige anvendelser

Med et par skruetvinger gør en shop-vac en stor støvsamler til sav eller andre Træbearbejdningsmaskiner.

Hvis din vask er tilstoppet, skal du bruge shop vav slange for at unclog din vask. Satte slange mod afløbet, tænde magten og suge tilstoppe lige op.

Brug for en oppumpning enhed? Indsæt slangen i udstødning-porten og du har en instant blæser, som kan bruges til at blæse op redningsflåder eller nogen andre oppustelige legetøj. Det kan også bruges som en blæser til at slippe af støv eller blade.

Bruge sprække renere at slippe af spindelvæv hurtigt. Sætte den stive forlængelse på at nå de højeste spindelvæv.

Rens din pejs og asken med en shop vac. sørge for der er ingen levende gløder. Derefter indsætte ordet vedhæftet fil til større rum, eller mindre bænk top vedhæftet fil til pejs bed.

Din shop vac kan suge vand. Bruges, når din kælder har stående vand. Hvis dit akvarium skal være tømt og rengjort, bruge din shop-vac. Du kan også slippe din pool dække af vand efter en regn.

En lille TLC

Selv om sturdy, stærk og lavet til hårdt arbejde, shop støvsugere har brug for en lille TLC at holde dem kørende på deres højeste.Tøm indholdet jævnligt. Selv om de holder en masse snavs, arbejder de bedre hvis ikke lastes for meget.Rengør eller Udskift filtrene. Der er to filtre på en shop vac, inderste ribbede filter og den ydre papir, en. Den ribbede indre type kan rengøres mange gange ved hjælp af en anden støvsuger til at fjerne snavs og debris, eller ved at vaske det i en sæbevand løsning. Overveje at udskifte filteret ydre papir ofte.Slanger og tilbehør skal være skyllet ud ved hjælp af en almindelig haveslange. Husholdning, rengøring løsning kan føjes til at dræbe bakterier.Bruge sæbevand til at vaske den vac tank. Krat på indersiden, så Tøm vandet og lad tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com