Sidearm varmeveksler installationsvejledning

January 12

Sidearm varmeveksler installationsvejledning

En sidearm varmeveksler er en supplerende enhed, der er hooked op til en vand kedel til varme kedlen, hurtigere og mere effektivt. Installere en sidearm varmeveksler til din kedel kunne redde dig fra 5 til 20 pct. i energibesparelser, ifølge Home Energy Magazine. Sidearm varmevekslere er almindeligt forekommende i boligområde applicatioins og kan installeres på kedlen i et par hurtige og nemme trin.

Instruktioner

•Locate hot line slange på din kedel og Tilslut det til ventilen i toppen af sidearm. Dette vil give to gange mere vandflow end hvis du installeret den varme linje til bunden af sidearm.

•Tilslut indenlandske hook ups til afløb og pres lettelse porte. Se producentens manualen for instruktioner om, hvordan man tilsluttes afløb og relief pres havne indenlandske hook ups. Drej kabellinjer ventil-havne, indtil de er strammet og sikkert på plads.

•Drej ventil på sikkerhedsventil og den udrensning luft ventil til at frigive luft fra rørsystem og sidearm at holde afløbet pres lettelse fungerer korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com