Sidespor ideer til Farm huse

December 13

Hvis du skulle se på gamle gårde i hele verden, vil du se, at mange af dem var sidet i sten og mursten for holdbarhed. Dagens gårde stadig kræve holdbare sidespor, fordi mange af dem fungerer som en side af en gård værftet. Området er ofte lukket med hegn og bruges til at holde husdyr, kyllinger, og andre fugle og dyr. Nogle gårde er også knyttet til eller i nærheden af staldene, så brandsikre sidespor er et must for at forhindre spredning af brand fra en gård til en anden.

Vinyl

Vinyl sidespor er lavet af polyvinylchlorid (PVC), som er en meget stærk og holdbart plast. Det er nemt og billigt at installere og kræver meget lidt vedligeholdelse. Vinyl sidespor som regel skylles en gang om året, er give ild-sikker, fugt-resistente og kan modstå kraftig vind og ekstreme temperaturer. Det kommer i en bred vifte af farver og stilarter. I 2010 koster vinyl sidespor ca $2,50 til $4 per kvadratfod, afhængigt af farven og stil valgt og af projektets størrelse.

Sten af finer

Sten finer giver en bondegård et traditionelt udseende samtidig beskytter hjemmets interiør fra brand. Selv om sine 3/4-2 tommer vender afviser dårligt vejr, kraftig vind og fugt, kan fineren knæk i sidste ende. Disse revner skal repareres for at forhindre, at cement base væggene nedenunder viser gennem og fugt siver ind i huset. Men fineren er generelt resistente over for skår og revner, og er let rengøres ved spuling det ud med vand. Sten finer omkostninger omkring $11 til $20 per kvadratfod, afhængigt af projektets størrelse og kvaliteten af stenen. Hjørnet sten finer omkostninger omkring $22 og $26. Alle priser er fra 2010.

Mursten finer

Mursten finer er en anden sidespor, der kan give en traditionel look til din gård. Det kan være installeret af den gennemsnitlige handyperson og holdes på plads af skinner direkte tilknyttet hus mur. Mursten finer er resistente over for skår og revner, kan håndtere ekstreme vejrforhold, kræver meget lidt vedligeholdelse og kommer i mange forskellige farver. Det koster omkring $10 til $12 per kvadratfod at installere fra 2010.

Fiber Cement

Fiber cement er lavet af sand, cement og cellulose. Det er specielt konstrueret til at modstå ekstreme i vejr, såsom kraftig vind, og er resistente over for rådne, insekter og revner. Fiber cement sidespor ligner træ, og malingen påføres på fabrikken varer næsten dobbelt så langt som traditionelt anvendt sidespor maling. Det har en klasse A brand rating, hvilket betyder, at det kan modstå to til fire timer af høj varme før bygningsdele mislykkes. Denne type af sidespor behov brandhæmmende trim for at forhindre gløder og gnister fra at komme gennem ydre og antændende bygningens interiør. Fiber cement sidespor kan koste alt fra $1,50 til $8,50 per kvadratfod, afhængigt af producenten. Brandhæmmende trim kan koste $5 per kvadratfod, mens soffits kan koste $1,65 per kvadratfod. Alle priser er fra 2010.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com