Sikker bananfluen kontrol

December 27

Sikker bananfluen kontrol

Bananfluer kan være et irritationsmoment. De har tendens til at opbygge deres numre i sommermånederne, men kan findes året rundt indendørs og foder på modnet frugt og grøntsager. Ofte dukker op i stort tal omkring frugt og andre fødevarer indendørs og kan være vanskelige at fjerne. Det er muligt at få slippe af med bananfluer sikkert med rette forsyninger og teknikker.

Hvad er bananfluer?

Bananfluer er små, brune fluer kendt for deres evne til at reproducere hurtigt. De måler kun ca 1/8 tomme i længde, men er meget svært at slippe af med. De kan være kendetegnet ved deres løgformet, røde øjne. Der er en række forskellige typer af bananfluer, undertiden præget af region (mexicansk, Nordamerika, Caribien) og undertiden kendetegnet ved type fødevarer de graviterer mod (citrus, oliven).

Frugt Fly angreb

En frugt-fly angreb er karakteriseret ved et stort antal bananfluer koncentreret omkring en enkelt kilde. De lægger deres æg i frugt, grøntsager, i skraldespande eller beskidt afløb. Mens deres levetid er meget kort, de reproducere hurtigt og hvis den oprindelige avl site ikke henvender sig umiddelbart de vil sprede sig og blive meget svært at fjerne.

Forside forebyggelse: frugt

Det bedste middel mod bananfluer--er fordi en infestation er så svært at fjerne--enkle hjem forebyggelse. Da bananfluer er tiltrukket af sukkerholdige fødevarer, frugt især, det er vigtigt at holde alle frugt i køleskab og at umiddelbart disponere over alle udsat frugt (især hvis der har været begyndelsen til en frugt flue angreb).

Hjem forebyggelse: Trash og afløb

Bananfluer vil også racen i skraldespande eller hvis kød, sodavand, alkohol eller sukker er udsat. Det er vigtigt at holde skraldespande dækket og rengøre og holde alle tællere rene af sukkerholdige udslip. Bananfluer vil også foder og racen er urene afløb, så det er vigtigt at regelmæssigt rense og blege alle køkken afløb.

Sikker fjernelse af angreb

I tilfælde af en frugt flue angreb er den sikreste og mest effektive fremgangsmåde at dræbe alle voksne bananfluer med en pyrethrin spray. Pyrethrin spray er en organisk forbindelse fremstillet af afrikanske krysantemum og er en af de mindst giftige insekticider tilgængelige. Medmindre indtages i meget store, unormale mængder, er pyrethrin ikke skadelige for mennesker, ifølge online ressource Spørg Exterminator. Det er sikkert at bruge indendørs, så kan effektivt bruges til at fjerne bananfluer. Derefter bortskaffe alt muligt avls- eller fodring websteder (frugt, grøntsager, trash, spild).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com