Sikker insektbekæmpende for 2-årige småbørn

December 22

Sikker insektbekæmpende for 2-årige småbørn

Med myg knyttet til West Nile virus og flåter spredes borreliose, henvender flere mennesker sig til insektbekæmpende for beskyttelse. Der er mange afskrækningsmidler ved hjælp af forskellige ingredienser i forskellige styrker, og at vide der er rigtige for din familie kan være forvirrende.

To effektive ingredienser

Centers for Disease Control viser to ingredienser det mener, har vist sig mest effektiv i insektbekæmpende. Disse ingredienser, DEET og picaridin, er både godkendt af Environmental Protection Agency (EPA).

Børnesikre afskrækningsmidler

Picaridin og DEET betragtes både som sikre for børn over to måneder. Mens den amerikanske Academy of Pediatrics (AAP) ikke har frigivet en udtalelse eller en henstilling vedrørende anvendelsen af picaridin på børn, er erklæret for afskrækningsmidler med op til 30% DEET at være sikkert for børn og spædbørn over to måneder. Der er ingen EPA-godkendt afvisende for børn under to måneder i alder.

Naturlige ingredienser

De seneste år har set en udvikling af flere insektbekæmpende med kun naturlige ingredienser, de fleste af dem botaniske. Disse produkter varierer meget i effekt og sikkerhed. For eksempel, olie af citron eukalyptus-baserede repellanter er registreret med EPA og anses for effektiv, men deres anvendelse er begrænset, og de kan anbefales kun for mennesker alder 3 og op. Andre botaniske-baseret afskrækningsmidler, der indeholder primært sojaolie, er udråbt som den sikreste for børn, men de er kortvarigt virkende og meget mindre effektiv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com